Pest Megye I/A 
 
Szuperinfó-CVSE III. – Maglód TC II  10:8
 
Győztek: Fodor Árpád 3, Dervaderics Csaba 2,Tótin Kristóf 2,Hoffer Gábor 1 és a Tótin-Dervaderics valamint a Fodor-Hoffer párosok
 
Szorosan alakult a mérkőzés akinek hőse az eddig a bajnokságban nem vitézkedő Dervaderics Csaba volt.Két győzelemmel és egy párossal is hozzá tudott tenni a végső győzelemhez ami tartalékos felállásunk miatt vált ilyen küzdelmessé.Külön köszönet Hoffer Gábornak aki az utolsó pillanatban vállalta a játékot és győzni is tudott. 
 
NB III.  
 
Szuperinfó-CVSE II – Dabas-Sári I.  9:9
 
Győztek:Gergye Zoltán 4,Török István 2,Hörömpő Ferenc 1,Szalkai Attila 1,és a Gergye -Hörömpő páros
 
A ranglista vezetőt fogadtuk és igazi presztizs meccs lett belőle. A bemelegítésnél kiderült hogy Péter Aladár fájó csuklója  miatt  nem tudja vállalni a játékot.Hárman kezdtük meg a mérkőzést, bízva abban hogy Szalkai Attila a munkája végeztével talán ideér és tud játszani.Végül sikerült és a Dabas 2. számú játékosát 3:0 verte így mentve pontot a hazai csapatnak ami szintén óriási bravúr a körülményeket figyelembe véve.  
 
NB I. 
 
Szuperinfó-CVSE I. -KSI SE I  10:6
 
Győztek:Marsi Márton 3, Varga Csaba 2,Biedermann Dániel 2,Ócsai Máté 2 és Marsi-Ócsai páros 
 
Itt is a jelenlegi ranglista vezetőt fogadtuk, persze a bajnokság favoritja a Kiskunfélegyháza akinek elmaradt mérkőzése van.
 Az első körben Varga Csaba 3:0 ra legyőzte a KSI 2.számú játékosát Huzsvár Eriket ami lélektani előnyhöz juttatott minket hiszen a hátsó emberei az ellenfélnek gyengébb játékerőt képviselnek.A ceglédi csapat ennek megfelelően magabiztosan hozta a mérkőzéseket és nyerte meg a találkozót.
 
-Gergye Zoltán-
 
Equipment for table tennis – racket, ball, table
 
 
 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .