Az elmúlt hat évhez hasonlóan, idén is a Gál József Sportcsarnok adott otthont a Jótékonysági Sportnapnak. Hat ceglédi sportegyesület 11 szakosztályának több, mint kétszáz sportolója 15 különleges megmérettetésen vett részt hétfőn délután. A kilátogató nézők, de még a résztvevő sportolók is élelmiszer csomagokkal érkeztek a csarnokba, hiszen ebben az évben is a Ceglédi Hajléktalan Szálló és a Család és Gyermekjóléti Központ javára gyűjtöttek tartós élelmiszert. Pudics Zsolt szervező:

-Bár az idén kevesebb élemiszert tudtunk gyűjteni, mint az elmúlt évben, de ez az egy tonnányi adomány azért így is komoly segítséget jelent Cegléden. Különleges esemény ez, hiszen a résztvevő sportolók mindegyikének a sportágának idegen versenyeken és a megszokottól eltérő eszközöket használva kellett pályára lépniük. Évről évre az a tapasztalatunk, hogy jól érzik magukat ezen a napon, ami nagyon fontos, mert az ő közreműködésük nélkül nem sikerülne segíteni a hajléktalanokon és a szegény sorsú családokon. Köszönet a rendezésben segítőknek, a résztvevő sportolóknak és egysületeiknek és a kilátogató nézőknek, hogy a kezdeményezésünk mellé álltak!

A résztvevő egyesületek, csapataik, szakosztályaik:

VBW CEKK Cegléd U12, U14 és U16 csapatai

Ceglédi KK SE U12, U15, serdülő és ifi csapatai

Ceglédi KE U16, U18 és felnőtt csapatai

Ceglédi VSE U15 labdarúgó csapata, judo szakosztály, vízilabda szakosztály, darts szakosztály, atlétika szakosztály

Ceglédi Ashihara Karate SE

Ceglédi Kék Cápák SE U9, U12, U14, serdülő és ifi csapata

Losonczi István Iskola floorball csapata

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .