NB I. 
 
Szuperinfó-CVSE I. – Kiskunfélegyházi ASE 3:15
 
Győztek:Biedermann Dániel 2.Bogádi Imre 1
 
A bombaerős csapattal érkező ellenfél a vártnál simábban nyert. Az extraligát megjárt és oda vissza igyekvő Kiskunfélegyházát szerb idegenlégiós is erősítette.Csapatunk jól játszott az ellenfél még jobban, ez azt jelentette hogy a szoros játszmákat többnyire ők nyerték meg és ha nem is ilyen arányban, de győzelmük magabiztos és megérdemelt volt.
 
NB II.  
 
Szuperinfó-CVSE II. – Mezőtúri AFC  13:5
 
Győztek:Szelei Szabolcs 4,Bozsó Norbert 4,Ócsai Máté 2,Koroknay Tamás 1 és a Szelei-Koroknay valamint a Bozsó-Ócsai párosok
 
A vártnál simább győzelem sikeredett a szombati játéknapon a második csapatnál.A kritikus mérkőzések nagy számban a ceglédi együttes javára dőltek el így magabiztos hazai sikernek örülhettünk.Ócsai Máté utolsó mérkőzésén 0:2-ről fordított és nyert serdülő korú riválisa ellen.
 
Pest Megye I.oszt.   
 
Szuperinfó-CVSE III.- Dunaharaszti  12:6    
 
Győztek:Fodor Árpád 4,Péter Aladár 4,Szabó Norbert 2, illetve a Péter-Szabó és Fodor-Kecskeméti Cintia párosok.
 
Folytatta remek sorozatát a 3 csapat és ismét sima mérkőzésen győzött. A csapat „motorjai” Fodor Árpád és Péter Aladár ismét 4-et nyertek.
Kecskeméti Cintia (13) két mérkőzésen is minimális arányú vereséget szenvedett idősebb  és tapasztaltabb ellenfeleivel szemben.
 
-Gergye Zoltán-
asztalitenisz

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .