Pest Megye I/c 
Szuperinfó CVSE  IV. – Albertirsa SE II  14:4
Győztek: Ungureán Dorka 4,Olgyay Barnabás 4,Koncz Ábel 4,Sándor Zoltán 1 és a Sándor Zoltán-Koncz Ábel páros
A nagyszerű sorozatban 5 győzelem után érkeztek az Albertirsaiak Ceglédre és itt is szerettek volna bizonyítani.A hazai csapat gyorsan lehűtötte a kedélyeket és végül 3 hibátlan teljesítménnyel kiütéses győzelem lett a vége.Koncz Ábel hosszú kihagyás után is csak egy játszmát vesztett.


NB III. 
Szuperinfó CVSE II.  –  Tápiógyörgye I.  5:13
Győztek:Hörömpő Ferenc 2, Szalkai Attila 2,Török István 1
Sajnos 3-an állt ki az NB III-as csapat,betegség és „egyéb” elfoglaltság miatt így sima lett az amúgy nyerhető rangadó.Ha a 4.játékos játszik a döntetlen biztos hogy meglett volna a jelenleg 3. ellenféllel szemben.

Extra liga
Szuperinfó CVSE I – Komló Sport Kft  1:6
Győzött:Ócsai Máté 1
Nagy várakozással tekintettünk a mérkőzésre hiszen jó játék esetén a csapat esélyes volt a pont(ok) szerzése.Több mérkőzés is a végjátékban dőlt el sajnos ismét nem a mi javunkra.A legfontosabb Marsi-Katus meccsen volt ahol döntő játszmában 7:5 volt ide majd két könnyű hiba és ez megpecsélte a mérkőzést.Ócsai Máté hiába verte simán Terék Norbertet nem tudtunk már fordítani és sima lett a vége.

Stiga Mini Kupa Amatőr Ranglista Verseny:
3.kategória vigasz: 2.Fekete Viktor, 3. Telek Kristóf
Három játékos is indult a versenyen ahol a tapasztalatszerzés volt a cél és a mnél több mérkőzésrutin megszerzése fiatal játékosaink számára.A versenyen 3 kategóriában 76 nevezés érkezett ami jelzi milyen népszerű versenyről van szó.

-Gergye Zoltán-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here