II.Sidó Ferenc Országos Veterán Emlékverseny Dunakeszi

Eredmények:

40-49 korcsoport

Páros: 1.hely:Gergye Zoltán ( Szuperinfó-CVSE) – Oroszki Viktor(Városi SE Dunakeszi)egyéni:Legjobb 8 közé került: Gergye Zoltán

A második versenyén indult Gergye Zoltán a Seniorok között ahol remek páros partnerre lelt. Oroszki Viktorral a három csoportgyőzelem után az egyenes kieséses szakaszban sem találtak legyőzőre.A döntőbe jutás volt a legszorosabb ott 0:2-es hátrányból kellett fordítani a döntő játszma már sima volt.A döntőben 1 játszmát vesztettek.Az egyéniben szintén sikerült csoportgyőztesként végezni úgy hogy a későbbi harmadikat  is legyőzte.A négy közé jutásért a most visszatérő 150 szeres volt válogatott és sokszoros magyar bajnok Németh Károllyal került össze.Látványos és izgalmas mérkőzésen döntő játszma 12:10 lett oda ami fordítva is lehetett volna.Az egyéni versenyt Oroszki Viktor nyerte kihasználva remek adogatásait és kellemetlen szemcse borítását a fonák oldalon.

-CVSE Asztalitenisz-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .