A héten zajlottak le az atlétikai korosztályos diákolimpiai országos döntők Székesfehérvárott, ahol Keszthelyi Luca a IV. korcsoportban magasugrásban diákolimpiai bajnoki címet szerzett.

Luca versenye a csütörtöki napra esett, amikor nagyon rossz időt fogtak ki a sportolók. Esett az eső, fújt a szél és 13 fok volt, ami nem kedvezett a magasugrásnak.  A lányok átázva dideregve várták a sorukat, hogy mikor ugorhatnak a vizes szivacsra ami biztosan nem okozott nagy élményt nekik. A verseny akkor is verseny a magyar diákolimpiai bajnoki címért, amit a körülmények ellenére sem adnak könnyen.  Luca a verseny második felében állt be ugrani és magabiztosan, kiváló teljesítménnyel, esélyt sem adva vetélytársainak, 158 cm-t ugorva nyert. A többiek ennél a magasságnál már kiestek , Luca pedig az első ugrásra átugrotta a 158 cm-t, ezután pedig a rossz idő miatt befejezte az ugrást.

Luca távolugrásban is indult, ahol már fáradtan,  végeredményben 496 cm-t ugorva a 8. helyen végzett.

A III. korcsoportban  a diákolimpiai döntőbe jutott Ecseri Angéla is távolugrásban és 600m-es síkfutásban.Angéla a távolugrásban  nagyon kiegyensúlyozott teljesítménnyel, 484 cm-t ugorva a 10. helyen végzett, 600 m-en pedig nem tudott elindulni.

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .