Keszthelyi Luca ismét győzött nemzetközi atlétikai versenyen  magasugrásban, ezúttal Olaszországban parancsolta maga mögé versenytársait. Luca kedden az olaszországi Celle Ligure-ban  vett részt az Europe Athlétisme Promotion nemzetközi atlétikai versenyen, ahol a felnőtt mezőnyben több kontinens országaiból jöttek versenyzők, de pár versenyszámban a fiatalabb korosztály is összemérte tudását. Összesen nyolc magyar versenyző indult, többek felnőtt magyar bajnokként. Mindannyian nagyon szépen versenyeztek, több érmet is hazahoztak.

Luca a legnagyobb melegben, délután 4 órakor kezdte a magasugró versenyét a főleg Olasz ellenfelekből álló mezőnyben. Szerencsére a hőség nem befolyásolta teljesítményében és 166 cm- es ugrásával megnyerte a versenyt. A lécet ezután feltették 171 cm-re is, ami Lucának új egyéni csúcsa lett volna, de ezt egyelőre nem tudta átvinni. Nem nagy baj, mert így meg van a cél a jövő hét végi serdülő OB-ra, melyet Miskolcon fognak megrendezni.

-pézsé-

 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .