A múlt hétvégén rendezték  meg a budapesti BOK csarnokban a 2019. évi fedettpályás serdülő országos bajnokságot amelyen serdülő korosztályban Keszthelyi Luca magasugrásban magyar bajnoki címet szerzett.

Luca a magasugrás mellett 60 m gátfutásban is indult, kétszer javította meg egyéni legjobb eredményét a verseny során. A szombati időelőfutamban 9,81 mp-es időt futott amivel a B” döntőben került.  A B” döntőben élete eddigi legjobb futásával  9,53 mp – megnyerte a futamot ,  ezzel a B” döntőt. Összességében a serdülők között a 7. legjobb időt futotta, ami nagyon kell majd az egy hónap múlva megrendezendő többpróba magyar bajnokságra, ahol a dobogó lett megcélozva.

Vasárnap a magasugrásé volt a főszerep, ahol jó formája alapján Lucában benne volt a nagy magasság elérése akár új csúcs ugrása is, de sajnos ez most nem sikerült. Összességében 159 cm-t ugrott amivel az összes vetélytársát maga mögé utasította , így serdülő magyar bajnok lett magasugrásban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .