Az elmúlt  hétvégén kétnapos atlétikai országos bajnokságnak adott otthont Miskolc, ahol még az idő is kegyes volt az atlétákhoz. A Ceglédi VSE atlétáit három versenyző, Keszthelyi Luca, Gál Fanni és Juhász Anna képviselte.

Luca magasugrásban, gerelyhajításban és 80 m-es gátfutásban indult a versenyen. Gál Fanni 80 m-es gátfutás és 300 m-es síkfutásban, míg Juhász Anna 80 m-es gátfutásban. Alapvető célkitűzés volt az egyéni csúcsok megjavítása és a minél jobb szereplés. Luca magasugrásban végig hibátlanul menetelt , sorra ugrotta át a magasságokat egészen 168 cm-ig, amit sajnos már nem tudott átugrani. Az egy évvel idősebb vetélytársai az ugrások folyamán szinte minden magasságnál lécet vertek, de a végén azt mindig átugrották és ez sajnos így történt a 168 cm-es magasságnál is. Ezzel Lucának most  csak a 3. bronzérmes helyezés jutott, ami azért egy OB-n így is szépen mutat. Luca 2. versenyszáma a gerelyhajítás volt, ahol nagyon szép egyenletes dobásokkal 35,85 m-rel – új egyéni csúcsot dobva – a gerelyhajítók között a 6. helyen végzett. A saját 2004-es korosztályában a 3. legjobb eredményt dobta. A 3. versenyszáma a gátfutás volt, ahol Luca B” döntős lett nagyon szép futással. A B” döntőben Luca új egyéni csúcsot futott 80 m gátfutásban – 12,70 mp –et –és ezzel összesítésben a 10. helyen végzett. A 2004-esek között a döntőbeli eredmények alapján Luca a 2. legjobb időt futotta.

Gál Fanni 300 m-es futásával megjavította saját egyéni csúcsát 47,42 mp-re és a több mint 60 induló közül a középmezőnyben végzett.

Juhász Anna a 80 m-es gátfutásban indult ahol sajnos nem tudott egyéni csúcsot javítani , így a népes mezőny 2. felében végzett.

-pézsé-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .