Keszthelyi Lucán kívül – aki már évek óta korosztályos atléta válogatott – Ecseri Angélát is meghívták a válogatott keretbe ami nagy elismerés a ceglédi atlétikának.

Keszthelyi Lucára az U18 Európa-bajnoki keretben számít a szövetségi kapitány Kámán Bálint, míg Ecseri Angélára az U16 serdülő válogatottban. A lányok tehetsége mellett az elvégzett munkának, hozzáállásnak és szorgalomnak is beérett az eredménye ami már a fedettpályás OB-n is megmutatkozott. Luca a tavaszi fedettpályás OB-n aranyérmet szerzett magasugrásban és ötpróbában, míg távolugrásban ezüstérmet. Angéla 300 m-en szerzett egy bronzérmet míg 60 m gátfutásban és ötpróbában két 5. helyet ért el. Lucára alapvetően az ugró számokban számíthat a versenyeken a kapitány – magas, távol és hármasugrás – de ötpróbában is nagyon jó. Angéla fő versenyszáma a 300 m és a 300 m gátfutás, de távolugrásban is lehet rá számítani.

Sajnos a járvány miatt az ifi EB elmarad , de már július hónaptól életbe léphet egy új versenynaptár – amennyiben a járvány helyzet engedi – ami pótolja az elmaradt hazai és nemzetközi versenyeket. Reméljük jól sikerül a felkészülés a nyári versenyekre és a korosztályos válogatottban is szép eredményeket fognak elérni versenyszámaikban atlétáink.

-Keszthelyi Ferenc-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .