A második nap kezdődött a Cegléd Legnépszerűbb Sportolója 2021 díj szavazásán és már itt is az első nagy ugrás. Bogdán Vencel rajongói alig 20 óra alatt az élre robbantották az ifjú ashihara karatést, aki fél kézzel talán már fogja is a közönségdíjat. Izgalmas három nap áll előttünk, hiszen az elmúlt kilenc évben megtapasztalhattuk, hogy nincs biztos előny. 2016-ban Vincze Hanna 1138 szavazattal úgy tudott nyerni, hogy a harmadik napon kapott 1050 lájkot. Február 14-én 20:00 órakor zárul a „lájk vadászat”, akkor válik véglegessé, hogy ki kapja Cegléd Legnépszerűbb Sportolója 2021 díjat a 2022. március 12-én a Kossuth Művelődési Központ színháztermében megrendezésre kerülő XIX. Ceglédi Sportgálán.

A ma reggeli top 5 az első néhány óra után:

  1. Bogdán Vencel Ashihara Karate 906 szavazat
  2. Majorosi-Lázár Anita Kettlebell 56 szavazat
  3. Lőrincz Tamás Birkózás 25 szavazat
  4. Szepes Réka 22 szavazat
  5. Czigány Dóra 21 szavazat

A 15 jelöltre az alábbi linken lehet szavazni:

http://cegledisport.hu/category/cegledi-sport-gala/

A kiválasztott sportoló fotójára kattintva nyilik meg a néhány soros leírás, ez alatt a “tetszik” gomb nyomásával történik a szavazás, mely sajnos facebook kapcsolat nélkül nem lehetséges.

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .