Kovács Lacee nem indul több CrossFit versenyen. Lacee 2013-ban a csúcsra ért, amikor megnyerte a CrossFit Games európai döntőjét. Abban az évben ő nyerte a cegledisport.hu népszerűségi versenyét is, amiért a 2014-es Ceglédi Sportgálán átvehette Cegléd Legnépszerűbb Sportolója 2013 díjat. Kovács Lacee a facebook oldalán értesítette szurkolóit:

Hello mindenki!

Azért írom ezt a posztot, hogy hivatalosan is bejelentsem: nem versenyzem többé, tehát befejezem a magas szintű CrossFit pályafutásomat.

8 éve kezdtem el ezt a sportot 14 év versenyszerű judo után. Egész életemben az eredményeket hajszoltam hol kisebb, hol nagyobb sikerrel. Az elmúlt 5 évben voltak sikereim és nagyon sok szenvedés a kulisszák mögött, de végső soron azt gondolom megérte, hiszen teljesült az álmom, amit 2008-ban olyannyira szerettem volna elérni, azaz kijutottam a CrossFit Games-re, méghozzá nem is akárhogy! Ezek után megnyertem szinte az összes nagy európai throwdownt, ám a sérülések sora nem tette lehetővé, hogy a CF Games szériát még egyszer végig tudjam csinálni 100%-os erőbedobással.

Hosszú vívódás után jutottam arra a döntésre, hogy véglegesen befejezem a karrierem ezen szakaszát és a másik oldalról fogom megközelíteni a dolgot, tehát az edzősködés részét szeretném előtérbe helyezni a sportnak.

A szívem egy csücske a CrossFit, tehát minden vágyam, hogy megtaláljuk egymást egy hasonló kaliberű és mentális képességű, alázatos fiatallal, akit egészen a regionálisig vagy netán a Games-ig tudok/tudunk segíteni a menetlésben.

Köszönöm mindenkinek az eddigi támogatást, szeretetet! Mindent próbálok megosztani veletek erről a sportról, amit az elmúlt években tanultam, tehát keressetek bátran bármilyen kérdésetek van!

Baráti üdvözlettel,
Lacee

-pézsé-

Kovacs-Lacee-Europa-Bajnok-2013-05

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .