Idén is a Sportsziget lesz a Városi Gyermeknap egyik kísérő programja. 26-án vasárnap 09:00-15:00 óra között 14 ceglédi sportág mutatkozik be a Vörösmarty téren, melyek mindegyike kipróbálható.

Néhány méteres térfoglaló futással indul a nap, ezért a kilátogatók 09:00 órakor a Pepco előtti parkolóban gyülekezzenek, itt kuponokhoz és dupla regisztrációt érő karszalaghoz juthatnak a résztvevők, érdemes lesz tehát ott kezdeni a napot!

Az érdeklődők idén is kapnak pecsét gyűjtő térképet és aki majd tíz pecsétet begyűjtve leadja azt az információs sátornál, azok között a 15:45-kor kezdődő Sportsziget eredményhirdetés után tíz ajándék csomag kerül kisorsolásra. A 14 kipróbálható sportág közül tíznél külön versenyekre is lehet jelentkezni, így a legügyesebb 10 fiú és 10 lány oklevelet és ajándékcsomagot vehet majd át. Az ingyenes lovaglási lehetőség mellett különlegességként airbeg “halálugrás”, exatlon ninja pálya és óriás labdában gurulás is kipróbálható a gyerekeknek, valamint minden egész órában plusz versenyek kerülnek megrendezésre a lezárt Kőrösi út aszfaltján. További érdekesség, hogy épül egy kipróbálható ideiglenes floorball pálya is igazi verseny palánkkal körülvéve. A sport mellett számos gyermeknapi program és látnivaló várja a kilátogatókat. Az egész napos kavalkádon különleges járművek, állat simogató, kirakodó vásár, ugrálóvárak, színpadi előadások és koncertek is szórakoztatják majd a résztvevőket.

A kipróbálható sportágak:

Kézilabda

Darts

Labdarúgás

Kosárlabda

Floorball

Röplabda

Mediball

Krav-Maga

Tollaslabda

Asztalitenisz

Karate

Atlétika

Kerékpár

Lovaglás

-pézsé-

?

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .