Cegléd városa adott otthont május 28-án az idei Fit Kid Országos Diákolimpiai Döntőnek. Helyszín az Ungvári Miklós Ceglédi Judó Központ volt, ami méltó helye volt ennek a rangos versenynek.

A küzdelmek II/B, II/A és I.osztály kategóriákban zajlottak, ahova korcsoportonként már csak a legjobb 6-7 versenyző kerülhetett be.

Az esemény fővédnöke Földi László országgyűlési képviselő volt, aki Kónya Ágnessel a Humán bizottság elnökével együtt nyitotta meg a versenyt.

A ceglédi színeket 6 versenyző képviselte, akik szép gyakorlatokkal bizonyították hogy nem hiába került a legjobbak közé.

A verseny vendégei és egyben díjátadói voltak a versenyzők, edzők és nézők nagy örömére, Somhegyi Krisztián (EB, VB résztvevő, Magyar Bajnok műugró, Exatlon résztvevője), Ungvári Attila és Ungvári Miklós.

Eredmények: II/A kat.

V.kcs. 7. Elek Kíra

VI.kcs. Diákolimpiai Bajnok Oláh Fekete Hanna

I.osztály: IV.kcs. 2. Nagy Kata

V.kcs. 4. Halmi Glória

VII.kcs. 2. Bartus Emese, 5.Pap Veronika

A következő nagy megmérettetés június 8-12 vár a lányokra, Olaszországban a Világjátékokon. Felkészítők: Randos Gabriella vezetőedző, Móricz Alexandra és Kovács Barbara

-Randos Gabriella-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .