A labdarúgó NB III. 23. fordulójában a Ceglédi VSE a Jászberényt fogadta a Zsengellér Gyula Sporttelepen. Az első hazai tavaszi bajnoki mérkőzésen egy pontot szerzett a CVSE. A ceglédfoci.hu tudósítása:

Hazai pályán fogadtuk a bajnokság második helyezettjét a Jászberényi FC csapatát.

A mindig pikánsnak összecsapásnak ígérkező párharcnak most plusz különlegességet adott, hogy G. Bíró Gergő a télen mostani ellenfelünkhöz igazolt.

Két lövéssel kezdődött a találkozó, a 2. percben Takács lőtt laposan, a jászberényi kapus ujjheggyel kitudta tornázni a labdát. Majd három perccel később G. Bíró lőhetett tisztán, de szerencsére bőven a kapunk fölé.

Ígéretesen indult a mérkőzés, de kevésbé látványosan folytatódott. Komoly taktikai harc zajlott a pályán, sok test-test elleni küzdelemmel, ezáltal sok szabálytalansággal. A következő komolyabb eseményre a 37. percig kellett várni, mikor a vendégek játékosa közelről a felsőlécre fejelte a labdát.  Két perccel később Damásdi lőtt kapura, de a labda a kapus kezei között talált helyet magának.

A félidőben gólnélküli döntetlen volt az állás, bizakodtunk a jó folytatásban.

Jött is a jó folytatás, az 53. percben Damásdi egész hasonló szituációban, mint Gyöngyösön megverte egy az egyben védőjét, majd eltekerte a labdát a hosszú felsőbe. 1:0

Az izgalmas második félidőben tartani tudtuk az előnyünket, sőt a 67. percben Szabó nagyszerű előretörése után még egy kiállítást is kiharcolt, így emberelőnyben futballozhattunk a játékrész második felében. A folytatásban mind két csapatnak voltak veszélyes támadásai, de nem forogtak komolyabban veszélyben a kapuk. Úgy nézett ki, hogy letudjuk hozni a mérkőzést kapott gól nélkül.

Sajnos a 78. percben mondhatni, hogy a semmiből, egy távoli szabadrúgás után egyenlített a Jászberény. A nagy erővel meglőtt labda a felsőlécről kíméletlenül csapódott a gólvonal mögé. Védhetetlen lövés volt… 1:1

A 85. percben még Papp került ziccerbe, de sajnos nem tudott élni a meccslabdával, így egy pontot tartottunk itthon a második helyezett Jászberény ellen.

Kezdőcsapat:

Mikler – Bagó, Csendes, Szabó, Polyák, Markó, Kuti, Kovács, Takács, Damásdi, Pleszkán

Gól:

Damásdi (’53. p.)

Cserék:

Pleszkán helyett Papp (’70. p.)

Kovács helyett Laczkó (’80. p.)

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .