U19

Pénzügyőr – Ceglédi VSE  1:2 

Cegléd: Szabó G., Szabó K., Krajcz M., Puskás V., Katona K., Szarvas G., Hazafi G., Cseh S., Györe K., Nagy Zs., Dudás D. Cserék: Katona K. helyett Szlezák B. Szlezák B. helyett Mécs G. Dudás D. helyett Boros D.

Ceglédi gól: Nagy Zs., Cseh S.

​Jók: Krajcz M., Szarvas G., Györe K., Cseh S., Dudás D., Nagy Zs.

Kecskeméti József edző: – Ismét megmutatta a csapat, hogy két arcú. Amit az első játékrészben produkáltunk az nulla közeli volt, keveset, azt is lassan futottunk, nem voltunk elég agresszívak se elől se hátul, talán egy kapura lövésünk volt. Szünetben elvonultunk a hűvösbe és megbeszéltük. Nem voltam hangos, viszont annál csúnyábbakat mondtam, próbáltam az önérzetükre hatni a srácoknak az eredményt és a második félidei játékot látva úgy látszik sikerült. Kiválóan fociztak a ceglédiek, a jobb erőnlétünknek köszönhetően sikerült rangadót nyernünk, leráznunk a házigazdát és inkább előre tekingethetünk a tabellán, mint hátra ! Ami borzasztóan sajnálatos az Katona Krisztián kettős csukló törése, mielőbbi felépülést kívánok a csapat nevében. Ezt a győzelmet neki ajánljuk! 

 

U17

Pénzügyőr – Ceglédi VSE    2:1 (2:0)

Cegléd: Kis Cs. – Dudás G., Kotlár Zs., Kovács R., Nagy A. – Kuthy G. – Menich B., Faragó M., Simon P., Horváth Z. – Gulyás T. Cserék: Nagy A. helyett Pintér Sz.

Ceglédi gól: Kotlár

​Jók: Dudás G., Kotlár Zs., Simon P., Gulyás T., Pintér Sz.

Kemenes György edző: – Rivális ellenfelünk botrányos minőségű pályán „jó indulatú” játékvezetővel fogadott bennünket. Ráadásul rossz előjelekkel indultunk útnak, mert Klemenc Gergő kapusunk autó balesetet szenvedett miközben a találkozó helyszínére utazott. Ezúton is jobbulást kívánunk neki.
Az első félidőben nehezen alkalmazkodtunk a körülményekhez, ami nem közvetlenül azt jelenti hogy két gólos hátrányba kellett volna kerülnünk, de véleményem szerint döntően befolyásolta a végeredményt.
A második félidőben szinte egy kapuztunk, megvoltak a lehetőségeink a fordításra, de az utolsó labdaérintésekbe sorra hiba csúszott. Az csak hab a tortán hogy Faragó érvényes gólját nem adták meg és sorra kaptuk a sárgákat pedig minket rugdostak szét. Ennek következményeképpen Faragó M és Kovács a következő bajnokin nem szerepelhet. Büszke vagyok a csapatunkra, mely mindent megtett a sikerért ! 

 

U15

Ceglédi VSE – Hatvan   0:1 (0:0)

Cegléd: Schwarcz – Ecseri, Szebeni, Prumek, Kelemen, Juhász, Kovács, Vincze, Kartali, Lakos, Bodzsár Cserék: Sebestyén, Jenei

Jók: Vincze, Juhász, Kartali

Ványi Zsolt edző: – Sajnos hiába produkáltuk a tavaszi szezon legjobb játékát, az ellenfelünk egyetlen kapuralövéséből megszerezte a győzelmet. 

 

U14

Ceglédi VSE – Hatvan 1:2

Cegléd: Gavaldik, Baranyi, Csepregi, Tóth, Szabó, Ungureán, Medve, Fajkó, Ványi, Pásztor, Kovács, Cserék: Fülöp, Borics, Szaniszló, Pintér

Ceglédi gól: Ványi

Jók: Szabó, Ványi, Kovács

Farkas János edző: – Nem érdemeltünk vereséget! A döntetlenre rászolgált a csapatunk, de sajnos ilyen a labdarúgás, nem mindig a jobban játszó csapat nyer, hanem aki kevesebbet hibázik. A hirtelen jött meleget sem igazán bírták a fiúk, de küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak! 

 

-Kőházi Ádám- 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here