Megszerezte első győzelmét a Startolunk SE-PIMI futsal csapata. A kezdeti nehézségek és nagyon megterhelő vereségek után sem adták fel a küzdelmetNem tört meg a nagyarányú vereségek után sem a csapat, ugyanolyan lendülettel, kettőzött figyelemmel indultunk útnak Kistarcsára a következő idegenbeli meccsünkre. Jobbára fiatalkorú játékosokból álló csapat a La Escuela Futsal Club elleni mérkőzésen megmutatta, hogy a nehézségeik és a rutintalanságuk ellenére van tartás a csapatban. A mérkőzés elején kiegyenlített játék folyt, az ellenfél meg is szerezte a vezetést. Ezek után egy nagyszerű kapusteljesítménnyel és remek csapatmunkával meg tudták fordítani a mérkőzést. Ekkor az ellenük sportszerűen játszó csapat megtört és több góllal is meg tudták terhelni őket.

A mérkőzést 10-3-ra nyerte a Startolunk SE

Góllövőink közül az ezen a mérkőzésen 4 gólos Balog Zsolt már 7 gólnál tart és 5. a góllövőlistán. További gólszerzők: Sirmer Krisztián 2, Domokos Ádám 2 Kázmér Tamás 1, Majláth Árpád 1.

-Majláth Árpád-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .