A férfi kézilabda NB I 21. fordulójára kiírt és eredetileg 29-e péntekre leegyeztetett Ceglédi KK SE – Balatonfüredi KSE mérkőzés 27-én szerdán 18:00 órakor kerül megrendezésre a Gál József Sportcsarnokban. A vendégek két EHF-kupa találkozó között látogatnak Ceglédre, akiknek várhatóan fontos lesz ez a meccs, mert versenyben vannak a Csurgóval a bajnokság 4. helyéért. A Cegléd viszont az életéért küzd és azért, hogy bravúr pontokkal kiharcolja a csapat a bennmaradását. Hogy sikerülhet-e pontot, rabolni a Füredtől, arról Nagy Károly vezetőedzőt kérdeztük:

-A papírforma szerint nincs esélyünk, de ezt a papírformát már sokszor felrúgtuk. Ha a céljainkat továbbra is életben akarjuk tartani, akkor mindent meg kell tennünk azért, hogy akár a Füred ellen is pontot, vagy pontokat szerezzünk. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy egyszerű történet, de a közönség, a jó kapusteljesítmény és a hatékony védekezés együtt sikert hozhat. Ha sok gólos meccs lesz, akkor viszont esélytelenek vagyunk…

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .