A férfi kézilabda NB I 9. fordulójában csütörtökön az Eger csapatát fogadta a Ceglédi KK SE.  Az alsóházi rangadón jól kezdett a Cegléd, elhúztunk négy góllal, majd gyorsan felzárkózott az Eger és ez a hullámzás az egész mérkőzésen megmaradt. A vendégek sokszor támadtak 7-6 ellen, amit remekül levédekeztünk, de nem igazán tudtunk élni az üres kapus lövések adta lehetőségekkel, ugyanis hét próbálkozásból mindössze kétszer sikerült betalálni a hálóőr nélküli egri kapuba. Tamási kiválóan védett, Juhász remek formában játszott, amíg Kiss belépője után meg nem sérült, de Radnic elég jól tudta pótolni. Pocsai száz százalékkal lőtte a büntetőket és a széleken Hódi és Kecskeméti is meg-meg villant. A meccs összképe alapján a kelleténél többet  izgultunk az utolsó két percben, de a lényeg, hogy megnyertük a négypontos meccset, az Eger elé léptünk a bajnoki tabellán és pontszámban utolértük a Budakalászt és a Dabast.

CEGLÉDI KK SE  – DVTK-EGER 30 – 29 (16–15)

CEGLÉD: TAMÁSI – Hódi 2, Gábor 2, JUHÁSZ 6, Szabó 2, Zobec 3, Kecskeméti 3, Csere: Mojszilov (kapus), Müller 1, RADNIC 5, Hajdu 2, Vuckovic 1, Pocsai 3 (3) Edző: Jakab László

EGER: LORGER –  Szepesi I. 2(2), BERNATONIS 7, HEGEDŰS 6, Takács 3, Dobó 4, Lezák, Csere: Repóth (kapus), Bajorhegyi, Kiss G., Füzi 2, Molnár 5, Edző: Tóth Edmond

Cegléd, 700 néző. V: Bíró, Kiss

Az eredmény alakulása. 5. perc: 3-0, 6. p.: 3-2, 10. p.: 6-3, 15. p.: 7-6, 22. p.: 13-8, 34. p.: 20-16, 44. p.: 24-19

Kiállítások: 10, ill. 10 perc

Hétméteresek: 3/3, ill. 3/2

MESTERMÉRLEG:

Jakab László: – A győzelemhez gratulálok a srácoknak, de a hozzáállásunkkal nem  vagyok elégedett. Nem tudom hányszor kellett volna megnyernünk ezt a meccset. Úgy látszik, hogy nekünk az jut, hogy folyamatosan nehézzé tesszük a mérkőzéseket. Gratulálok az Egernek is, hogy öt gólról feljött!

Tóth Edmond: – Gratulálok a Ceglédnek! Saját magunknak köszönhetjük a vereséget, mert ennyi kihagyott helyzettel nem lehet megnyerni egy rangadót.

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .