Szerdán hazai környezetben játszott edzőmeccset a Ceglédi KKSE a Dabas KC VSE csapata ellen. Egész végig egy jó iramú mérkőzésnek lehettünk szemtanúi. A nagy meleg most is részese volt a találkozónak, de nem igazán zavarta a fiúkat  a tikkasztó hőség.  A Dabasiak nem teljes kerettel látogattak el hozzánk, hisz a két 3-as védőjük, Borsos Tamás és Nebojsa Simovic sérülés miatt nem tudtak részt venni a csatában. A ceglédiek  jó játékot mutatva, a mérkőzést mindvégig uralva, magabiztosan nyerték meg az összecsapást.

Jakab László edző:- Egy nagyon jó mérkőzést játszottunk ma. Mint támadásban , mint védekezésben látom a srácokon a munka gyümölcsét. Sajnálom hogy a vendégek nem tudtak teljes kerettel felállni , de mint mondtam az első edzőmérkőzés elején , hogy még mindig nem az eredmény számít. Nagyon örülök, hogy egy ilyen jó iramú meccset tudtunk játszani ebben a nagy melegben. Látom már az alagút végén a fényt, de még mindig van 3 hét a felkészülésből és nagyon remélem azt hogy jó úton haladunk afelé, hogy a bajnokság kezdetére összeálljon teljesen a csapat. Köszönöm a szurkolóinknak , hogy ilyen forróságban is kilátogattak a mérkőzésre és buzdították a csapatot. Gratulálok a Dabasiaknak és sok sikert kívánok nekik a közelgő szezonban.

Ceglédi KKSE – Dabas KC VSE 30-27 (16-11)

Lászlai Sz. 7; Gábor M. 1; Juhász K.4; Bruno V. Z. 1; Pocsai R. 6; Szabó B. 1; Hódi L. 1; Vuckovic M.; Radnic T. 1; Megyeri P.; Müller J.; Campar M. 2; Csapi B. 1; Imregi F. 1; Hajdu T. 4; Tamási Zs.; Mojsilov M.; Koncz P.;

-Ceglédi KK SE-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .