Kedden este itthon játszotta második Liga Kupa mérkőzését a Ceglédi KK SE. A Cegléd csakúgy, mint novemberben a Vecséssel, a Dabassal is döntetlen eredménnyel zárta a találkozót. Nem kezdtek jól a hazaiak, a nyolcadik percben már 1-7-es állást mutatott az eredményjelző. Mindkét csapat sok hibával játszott, a Cegléd a 38. percben tudta utolérni a Dabast, akik az 53. percben újra néggyel vezettek, de a hajrát 5-1-re a CKK SE nyerte, de a vezetést, ahogy egész meccs során egyszer sem, ekkor sem tudták átvenni. 

Ceglédi KK SE – Dabas KC VSE 31 – 31 ( 15 – 17 ) 

Cegléd 150 néző, vezette Felhő ,Öcsi

Cegléd: Koncz, Mojsilov, Tamási(kapusok), Hajdu 9(5), Juhász 6, Müller 4, Szabó 3, Hódi 2, Kecskeméti 2, Kolonnay 2, Megyeri 2, Pocsai 1, Lászlai, Gábor, edző Jakab László

Kiállítás: 4, ill. 8 perc

Hétméteres: 7/5, ill. 2/2

Az eredmény alakulása: 4.perc 0-4, 8.p.: 1-7, 19.p.: 7-10, 24.p.: 12-13, 37.p.: 21-21, 53.p.: 25-29

Jakab László edző: – Gyakorlásra jó volt ez a mérkőzés. Örülhetünk az iksznek, mert a végén mi jöttünk fel, pedig a Dabas mai felállása szerint azt gondoltam, hogy simán meglehet a meccs. Sajnos az elején bennmaradtunk az öltözőben és volt néhány olyan taktikai fegyelmezetlenség, ami mellett nem fogok szó nélkül elmenni. Remélem ezeket kijavítva más lesz majd a hozzáállás és a következő három nagy csapat elleni meccsünkön jól játszunk majd és megnehezítjük ellenfeleink dolgát.

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .