A férfi kézilabda Magyar Kupa 4. fordulójában 9-én vasárnap 17:00 órakor a Tatabányát fogadja a Ceglédi KK SE. Néhány napja bajnoki mérkőzésen a Gál József Sportcsarnokban sokáig sikerült „tapadni” a Tigrisekre, hogy ez megismétlődhet-e a kupa meccsen is, arról Jakab László vezetőedzőt kérdeztük: 

– Ezt meccset nem fogjuk feltett kézzel játszani, de sokkal nagyobb koncentráció kell, mint a Dabas elleni  meccsünkön. Remélem, hogy jó mérkőzést fognak látni a szurkolóink, akik remélhetőleg többen jönnek majd ki, mint a Liga Kupa találkozónkra. 

A Tatabánya nehéz sorozatban van és őket még nyomhatja az is, hogy nekik kötelező elvárás a továbbjutás. Ebből meríthet valamit a Cegléd? 

– Mi is nehéz sorozaton vagyunk túl. Sok meccsünk volt az elmúlt hetekben, ráadásul Radnic is távozott a csapattól. Azt gondolom, hogy nekünk óriási bravúr lenne felvenni a versenyt a Tatabányával, mert van egy kis különbség a két csapat között. Persze bármi lehet, de nekünk a legfontosabb a gyakorlás és szeretném látni a hiányzó egységességet és a hozzáállásunkat…

-pézsé-

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here