A leány kézilabda U14 Területi Bajnokság felsőházának első fordulójában szombaton Tápiószentmártonban a Gyomaendrőddel játszott a Ceglédi Kék Cápák korosztályos csapata. Az év utolsó játéknapján a ceglédi lányok nagy csatában győzték le ellenfelüket.

Gyomaendrődi NKSE – Ceglédi Kék Cápák 13 – 16 ( 7 – 7 )

Tápiószentmárton 50 néző ,vezette Maródi, Novák

Cegléd: Semetka Gréta, Marton Georgina(kapusok), Tóth Fruzsina 8(2), Orlov Katinka 4, Pásztor Petra 2, Héda Lorina 1, Kapusi Annamária 1, Józsa Luca, Csombai Mirella, Fehér Dorina, Dengi Csenge

Hétméteres: 5/1 ,ill. 2/2

Kiállítás: 0, ill. 2 perc

Spolmin Roberta edző: – Szombaton a Gyomaendrőd elleni mérkőzéssel megkezdődtek számunkra a felsőházi küzdelmek. Az ellenfelünkről azon kívül, hogy ők végeztek a másik csoportban az első helyen, nem tudtunk semmit. A lányokkal így azt beszéltük meg, hogy ha a tőlük telhető legjobban teljesítenek, nagy baj nem lehet. A csapatok végig fej-fej mellett haladtak. A kapusteljesítményünk fantasztikus volt, ahogy a védekezésünk is. Támadásban voltak hullámvölgyeink, de mindenki felvállalta a maga felelősségét, így valódi csapatjátékot mutattak a lányok. Végig fantasztikusan küzdött a csapat, ami miatt különösen értékes ez a győzelem. Örülök, hogy ilyen jó szájízzel tudunk téli szünetre menni. Gratulálok mindenkinek ehhez a teljesítményhez, nagyszerűek voltak a lányok!

-pézsé-

-fotó korábbi felvétel-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here