A Ceglédi Kék Cápák U14 korosztálya Abonyban kezdte meg a tavaszi mérkőzés sorozatát, ahol először a házigazda Abonytól, majd a Sütő Kézisulitól is vereséget szenvedtek.

Eredmények:

Abonyi Kc – Ceglédi Kék Cápák 19 – 13 ( 10 – 8)

Cegléd: Megyesi Hanna(kapus), Petró Zsanna 5(1), Csombai Izabella 2, Ferenczi Lili 2, Kövecses Judit 1, Fleischmann Csenge 1, Kaposvári Vanda 1, Vágó Réka, László Vanessza, Pintér Léna, Koch Boglárka, Farkas Boglárka, Cseh Panna, edző Urbán László

Hétméteresek: 2/2, ill. 3/1

Kiállítások: 4, ill. 2 perc

Sütő Kézisuli – Ceglédi Kék Cápák 24 – 12 ( 11 – 6 )

Ceglédi gólok: Petró Zsanna 3, Kövecses Judit 2, Fleischmann Csenge 2, Kaposvári Vanda 1(1), Csombai Izabella 1(1), László Vanessza 1, Ferenczi Lili 1, Vágó Réka 1, edző Urbán László

Hétméteresek: 1/0, ill. 3/2

Kiállítások: 0, ill. 2 perc

Urbán László: – Nagyon vártuk már az újabb megmérettetést, viszont ez túlzott izgatottságot és belső feszültséget okozott a lányoknak. Biztos vagyok benne, hogy nagy volt bennük a teljesítési vágy. Sajnos mind a kettő mérkőzésünk vereséggel zárult. Várjuk a következő fordulót ahol javíthatunk. HAJRÁ CÁPÁK!

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .