A héten két korosztályban is összemérték tudásukat a Ceglédi Kék Cápák és a BVSC kézilabda utánpótlás csapatai, illetve ha pontosan szeretnénk írni, a Cápáknál mindkét meccsen a serdülők léptek pályára. Budapesten a Szőnyi úton megrendezett találkozókon hétfőn az ifik, csütörtökön pedig a serdülők küzdöttek bajnoki pontokért. Az ifiknél a hazaiak, a serdülőknél pedig a Cegléd tudott nyerni meggyőző fölénnyel. Ade Sowunmi edző értékelése:

– Az ifi meccsen amíg tudtunk koncentrálni szorosan tartottuk az eredményt. Sok gólhelyzetet alakítottunk ki, de nagy többsége sajnos kimaradt és az ellenfél ezt kihasználva könnyű gólokat tudott szerezni és gyorsan nagy fölényre szert tenni.

– A serdülő meccsen nagyon görcsösen és sok hibával játszottunk. Sokszor meglepődtünk az előttünk lévő nagy helyzettől és nem használtuk ki az ellenfél hibáit. Remélem ez a kesze-kuszaság csak a bajnoki rajtnak betudható izgalom miatt volt a lányok fejében. A győzelemhez gratulálok mindenkinek! 

Eredmények:

Ifjúsági mérkőzés:

BVSC-Zugló – Ceglédi kék Cápák 44 – 17 ( 22 – 7 )

Budapest Szőnyi út 30 néző, vezette Mészáros, Oláh

Cegléd: Oláh Anna (kapus), Peszeki Laura 6(3), Farkas Fruzsina 4 (1), Fehér Natália 4, Takács Viktória 2, Kovács Alíz 1, Fedák Antónia, Benkő Barbara, Baricza Viktória, Takó Emese

Kiállítás: 0, ill. 2 perc

Hétméteres: 4/3, ill. 5/4

 

Serdülő mérkőzés:

BVSC-Zugló – Ceglédi Kék Cápák 17 – 30 ( 8 – 16 )

Budapest Szőnyi út 30 néző, vezette Doleschall, Németh

Cegléd: Semetka Gréta(kapus), Kökény Hanna 8, Takács Viktória 7 (2), Peszeki Laura 4 (2), Kovács Alíz 3, Fehér Natália 2, Farkas Fruzsina 2, Takó Emese 2 (1), Mód Klaudia 1, Vágány Noémi 1, Kelemen Réka

Kiállítás: 14, ill. 4 perc

Hétméteres: 2/2, ill. 5/5

-pézsé-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here