A héten a Ceglédi Kék Cápák korosztályai közül csak a serdülők játszottak bajnoki mérkőzést, de ők kétszer is. Mindkét alkalommal a Malév volt az ellenfelük, kedden az ifi bajnokságban, szerdán pedig saját korosztályukban a serdülő pontvadászatban léptek pályára a Gál József Sportcsarnokban. Ade Sowunmi edző értékelése:

Ifi bajnokság (Tóth Norbertet helyettesítette): A nálunk sokkal erősebb játékot képviselő Malévot fogadtuk itthon. A célunk az volt, hogy méltó ellenfelei lehessünk a tabella 4. helyén álló csapatnak. Örömmel mondhatom, hogy ez sikerült. Az első félidőben majdnem annyi gólt tudtunk lőni, mint az őszi mérkőzés 60 perce alatt összesen.

Serdülő bajnokság: – Valamiért mély pontban vannak a lányok. Az látszott az egész mérkőzésen, hogy nagyon hullámzó játékkal és sok hibával játszottunk. A célt így is elértük ami az volt, hogy mindenki felülkerekedjen a hibáin és javítani tudjon, nem pedig elkeseredni egy éppen sikertelen befejezés miatt és bánatosan játszani, ahogy mostanában szoktuk.Örülök hogy mindenki tudott játszani és a mérkőzés végére sok szép játékkal, egymást buzdítva megtartottuk az itthoni veretlenségi sorozatunkat.

Eredmények:

Ifi mérkőzés

Ceglédi kék Cápák – Malév SC 29 – 37 ( 14 – 19 )

Cegléd, 80 néző, vezette Orosz, Takács

Cegléd: Kopcsa Karolina 1 (kapus), Takács Viktória 12(1), Peszeki Laura 7(3), Takó Emese 5(1), Mód Klaudia 1, Kovács Alíz 1, Simon Anna 1, Farkas Fruzsina 1, Fedák Antónia

Kiállítás: 2, ill. 8 perc

Hétméteres: 9/5, ill. 3/2

Serdülő mérkőzés

Ceglédi Kék Cápák – Malév Se II. 28 – 15 ( 12 – 7 )

Cegléd, 100 néző, vezette Hendzsel, Soós

Cegléd: Semetka Gréta (kapus), Kökény Hanna 9(1), Peszeki Laura 6, Kovács Alíz 4, Takó Emese 3, Benkő Barbara 2, Fehér Natália 2, Vágány Noémi 1, Kelemen Réka 1, Baricza Viktória, Imregi Boglárka

Kiállítás: 4, ill. 4 perc

Hétméteres: 4/1, ill. 4/2

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .