Tovább folytatta szenzációs tavaszi sorozatát a női kézilabda NB II-ben a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata, akik idei nyolc meccsükből hétszer nyerni tudtak. A hetedik Cápa „áldozat” vasárnap este a Szigetszentmiklós volt. A vendégek az első negyedórában ráijesztettek házigazdájukra, 11-8-ra vezetni is tudtak, de az első félidei hajrá 7-2-re nyert hazai rohama helyreállította a papírformát és magabiztosan nyert a Cegléd. A heti serdülő és felnőtt győztesek mellé az ifi keret is csatlakozott, ők a Dunavarsány ellen tudtak magabiztos játékkal, nagy különbséggel nyerni. Eredmények:

Felnőtt mérkőzés:

Ceglédi Kék Cápák – Szigetszentmiklós 34 – 27 ( 17 – 14 )

Cegléd, 200 néző, vezette Kocsis, Székesi

Cegléd: Szegedi Brigitta, Juhász Bernadett(kapusok), Mertlik Mónika 7, Vuletic Suncica 7, Kisjuhász Petra 6 (3), Dobos Renáta 4, Herceg Réka 4, Tóth Ágnes 3, Ade Sowunmi 2, Török Melinda 1, Peszeki Laura

Kiállítás: 4, ill. 4 perc

Hétméteres: 3/3, ill. 2/2

Tóth Norbert edző: – Nagy küzdelem árán, a második félidőben mutatott jobb támadás és védekezésnek köszönhetően sikerült ellépni a Szigetszentmiklóstól. Nem a legjobb mérkőzésünk volt, de küzdelemben nem volt hiány, ezért minénk lett a két pont, így győzelemmel köszönhettünk el az utolsó hazai mérkőzésünkön.

Ifi mérkőzés:

Ceglédi Kék Cápák – Dunavarsányi TE 36 – 22 ( 14 – 10 )

Cegléd: Kopcsa Karolina (kapus), Peszeki Laura 19 (4), Farkas Fruzsina 4, Kovács Alíz 4 (1), Baricza Viktória 3, Fehér Natália 3, Takó Emese 2, Benkő Barbara 1, Fedák Antónia, Simon Anna

Kiállítás: 0, ill. 2 perc

Hétméteres: 7/5, ill. 4/3

Tóth Norbert edző: – Ebben az ifi számára nehéz bajnokságban, végre egy kis sikerélményhez juthattak a lányok. Nehézkesen indult a mérkőzés, de aztán sikerült a különbséget növelni és győzedelmeskedni. Gratulálok a csapatnak!

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here