09.26-án szombaton az ideiglenes hazai pályáján Abonyban, a Varga István Városi Sportcsarnokban játszik a Ceglédi Kék Cápák felnőtt csapata. A mérkőzés ezúttal is nyilvános, ráadásul belépőjegyet sem szükséges váltani. A 13:30 -kor kezdődő NB II-es felnőtt női kézilabda bajnoki meccsen a Csepel DSE-t fogadja a Ceglédi Kék Cápák csapata.

Lendületes és izgalmas mérkőzés várható. A fiatal és gyors vendégek minden szezonban jó játékerőt képviselnek, ráadásul a klasszikus meccs hangulatból sem lesz hiány, mert a Csepel szurkolói népes és hangos táborral szoktak érkezni. A Cápák itthon tartanák mindkét bajnoki pontot, teljes kerettel tudnak majd felállni és kellő motivációval várják a találkozót Jakab László tanítványai.

A járványhelyzet miatt szigorú óvintézkedések lesznek érvényben a csarnokban. Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, lázas, influenzaszerű tüneteket produkál, esetleg ízlelését, vagy szaglását veszítette, ne jöjjön el a mérkőzésekre! A beléptetéskor lázmérésre kerül sor és akinél 37,5 feletti hőmérséklet mutatkozik, sajnos nem léphet be a sportcsarnok területére.

A sportcsarnok teljes területén, tehát a mérkőzések alatt a lelátókon is kötelező a maszk viselése!!

A Ceglédi Kék Cápák játékosai Abonyba is várják szurkolóikat!

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here