A járvány kitörésekor még az is bizonytalan volt, hogy nyáron egyáltalán lehet-e majd közösségekbe menni, de szerencsére sikerült megfékezni a vírust, így júniustól a napközis táborok is fogadhatnak gyerekeket. Sporttáborokból az idén is sokasodnak a kínálatok Cegléden, elsőként a Kézitábor nyújtotta lehetőségekről számol be Pudics Zsolt a tábor szervezője:

-Szeretnek hozzánk járni a gyerekek, országos szinten is a népszerű táborok közé tartozunk, amit mi sem bizonyít jobban, hogy minden évben már a tavasz elején betelnek a nyári turnusaink. Sokszor várólistára kerülnek néhányan, mert hiába monumentális a sportcsarnok mérete, érdemben csak korlátozott számú létszámban tudjuk foglalkoztatni a gyerekeket. Az idén a vírus miatt bizonytalan volt a táborok megrendezése, ezért nem fogadtunk be egy jelentkezést sem, majd múlt héten a járvány lanyhulásának következtében felgyorsultak az események. Zöld utat kaptak a sporttáborok, így elkezdődhetett a Kézitábor szervezése. Néhány nap alatt nyolcvan százaléka betelt a szabad helyeknek, ezért várhetóan ebben az évben is kitehetjük majd a „megtelt táblát”. Az idén online fogadjuk a jelentkezéseket a cegledisport@gmail.com címen, de telefonon is szívesen adunk válaszokat az esetleges kérdésekre a 30/95-14-994-es számon. Ezúttal sem maradnak majd el az egyedi ajándék pólók, a több, mint 1000 ajándék és nyeremény, versenyenek és kreatív játékok, a fejlesztő programok, a strandolások, a strandkézilabda és teremkézilabda edzések, melyeket szakképzett edzők irányítanak. Nálunk minden nap minden résztvevő kap valami kis meglepetést, hogy senki sem menjen haza ajándék nélkül. Kicsit szigorúbbak lesznek az egészségügyi előírásaink és a központilag előírt szabályoknak is meg kell felelnünk, de ezt már mindenki megszokhatta az elmúlt hónapok alatt.

A turnus időpontok és további sporttábor lehetőségek az alábbi linken találhatóak:

ceglédi sporttáborok 2020

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .