Az NB II férfi kosárlabda bajnokság legutóbbi fordulójában Szolnokra látogatott a Ceglédi KE felnőtt csapata.

Szolnoki Olaj II. – CKE 60-78 
(20-12,21-25,11-21,8-20)

Cegléd: Hegedűs Gergő 23/18, Miller Darel 26, Csákvári Csaba 2, Mándoki Tamás 12/6, Gaál Róbert 6, Miletic Alexander 9, Berkics Máté 

Dekoncentráltan kezdtük a meccset. Nem volt meg a jó értelemben vett agresszivitás. Könnyű kosarakat és rengeteg támadólepattanót engedtünk a Szolnoknak, amiből a második negyed közepére 15 pontos előnyt építettek. Itt fújtunk vészriadót, összeállt a védekezés, amiből tudtunk könnyű indítás kosarakat szerezni. A jó ritmusú támadásokkal megfordult a játék képe, félidőben 4 pontos hátrányból vártuk a folytatást. A nagy szünet után maradt a kemény védekezés és megérkezett pár extra egyéni teljesítmény a csapatban, mivel a magunk javára fordítottuk az alapszakasz szempontjából rendkívül fontos derbit.

Vavra András: Puhán kezdtük, gyenge védekezéssel, lepattanózással, lassú körülményes támadásokkal. Miután bekeményedtünk, meglett a megfelelő ritmus, ami ebben a csapatban benne van, és magabiztosan hoztuk le a meccset. Van potenciál a csapatban, de ehhez senkit nem szabad félvállról vennünk, ha így teszünk szép szezonunk lehet.

-Ceglédi KE-

-fotó Kisfaludi István korábbi felvétel-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .