Az elmúlt hétvégén Cegléd adott otthont a férfi kosárlabda HEPP Kuoa négyes döntőjének. A CKE tudósítása:


A felkészülésünk nem sikerült megfelelően , rengeteg betegség és sérülés zavarta a munkát. Nem volt tehát könnyű helyzetben Vavra András vezetőedző.
A döntőbe jutásért azzal a Budafokkal találkoztunk, akik talán a legjobb formában voltak az egész másodosztályú bajnokságban.
Telt ház, óriási hangulat fogadta a mérkőző csapatokat. A korai időpont ellenére körülbelül 400 néző várta a feldobást. Szavakkal szinte leírhatatlan küzdelem folyt a pályán,
az első félidőben többnyire a Cegléd járt előrébb pár ponttal, de a szünetre utolért minket ellenfelünk. Így minden kezdődhetett elölről a harmadik negyedben, ami továbbra is öldöklő, de sportszerű harcot hozott, sajnos a végére elfáradtunk, illetve kijött, hogy a sok betegség és sérülés miatt nem tudtunk minőségi munkát végezni az elmúlt időszakban..
Megérdemelten nyert és jutott a döntőbe a Budafok csapata. Sok időnk nem maradt szomorkodni, mivel a torna második napján már a helyosztók következtek.
Mivel előző nap vereséget szenvedett a címvédő Veszprémtől, így a Baja csapatával mérkőztünk meg a bronzéremért, ami klubunk legnagyobb eddigi sikerét jelentette volna.
Sokan féltették a fiúkat, hogy túl sokat kivett belőlük az elődöntő és talán nehezen pörögnek fel, esetleg kevésbé lesznek motiváltak, mint előző nap.
Ezekre rácáfolva, nekirontottunk az ellenfelünknek, égett a bizonyítási vágy a srácokban. Felszabadultan és jól is kosárlabdázva sikerült meghálálnunk a meglepően sok szurkolónk buzdítását.
Mondhatjuk, hogy elláttuk a bajukat 
Sikerült tehát megszerezni a bronzérmet, ami annak tudatában hatalmas fegyvertény, hogy egyedüli NBI\B Zöld csoportos csapatként sikerült bejutnunk a legjobb négybe és a papírformát majdnem felborítva
megszorongattuk a későbbi győztes Budafokot, illetve érmet sikerült szereznünk a hazai rendezésű kupadöntőn.
Túl sok időnk nincs ünnepelni, szerdán (2020.02.19-én) már megy is tovább a bajnokság, indulunk Bonyhádra…

Következzenek az eredmények:

Elődöntők:

Budafoki Kosárlabda Klub – Ceglédi Kosárlabda Egyesület 87 : 78
HOYA- Pannon Egyetem Veszprém – Bajai Bácska FKE 89 : 80

Harmadik helyért:

Ceglédi Kosárlabda Egyesület – Bajai Bácska FKE 84 : 74

Első helyért:

Budafoki Kosárlabda Klub – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 89 : 64

A DR HEPP FERENC EMLÉKKUPA végeredménye:

1. Budafoki Kosárlabda Klub
2. HOYA- Pannon Egyetem Veszprém
3. Ceglédi Kosárlabda Egyesület
4. Bajai Bácska FKE

-fotó Kisfaludi istván-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .