Február 10-16 között került megrendezésre Rómában a felnőtt Európa-bajnokság. A kötöttfogás küzdelmeit február 10-12 között bonyolították. A Ceglédi VSE versenyzője Kecskeméti krisztián 60 kg-ban lépett szőnyegre élete első felnőtt világversenyén. Krisztián az első fordulóban finn versenyzővel mérkőzött. Az első menetben a bírók Krisztiánt intették és ellenfele ezt követően kétszer is megpörgette lentről. Így ezt a menetet a finn versenyző nyerte 5-0-ra. A második menetben az ellenfelét is intették a bírók, de Krisztián a lenti helyzetből nem tudott akciót végre hajtani. Így 5-1-re módosult az állás. Ezt követően Krisztián még állásból egy derékra támadásból két pontot szerzett, de így is az ellenfele nyert 5-3-ra. Mivel ellenfele nem jutott a döntőbe, Krisztián számára befejeződött a verseny, a 11. helyen végzett.

  
Hétvégén szombaton a kadetok is megkezdték a küzdelmeket az ez évi válogatottságért. A három szakág megmérettetésére a Kaposvár rendezésében Somogyjádon került sor. A Ceglédi VSE birkózói kötött és szabadfogásban 2-2 fővel, a női mezőnyben 1 fővel képviseltette magát. A ceglédiek végül három érmet gyűjtöttek be. A végső győzelmet egyikük sem tudta megszerezni, de mivel mind a hárman dobogóra állhattak, így a következő két válogatón van esélyük a válogatottság kivívására.
Eredmények

kötöttfogás

51 kg  2.  Rafael Dániel


szabadfogás

51 kg  3.  Cseh Dávid

71 kg  3.  Komáromi Viktor

-Pap Ferenc-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .