Cegléd adott otthont a szombaton lezajlott WKSF II.Hungarian Trophy Kettlebell Sport Bajnokság küzdelmeinek. Majorosi-Lázár Anita beszámolója:

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy kis városunkban több mint 80 versenyző tette tiszteletét, 16 klub résztvételével!
Nem is tudom honnan kezdjem a köszönetnyilvánítást!?
Először a versenyzőknek köszönöm, hogy eljöttek, becsülettel küzdöttek és barátként szurkoltak a többieknek!
Köszönöm a szervezésben segítőknek, különösen Gál Peti barátomnak. A pólókért, molinókért a Hege Dekornak, az eszközökben segítő Suhajda Lacának, a zenei felelősnek Tóth Robinak, Szarka Gergőnek a fotókért, az ajándékért a ViteCer Kft-nek és az Ecseri Kft-nek, a támogatásért Cegléd Város Önkormányzatának, a sporttársaknak a kitartó bíráskodásért, és a fantasztikus csapatomnak a pakolásért, a logisztikáért.
Köszönettel tartozom a szülőknek is akik folyamatosan segítik a munkámat a gyerekekkel.
Szóval végeredményben közösen hoztuk össze ezt az eseményt, amely városunkban úttörő a maga nemében és én bízom benne, hogy törekvéseinkkel hagyományt teremtünk.
Aki ismer engem tudja, hogy szívügyem ennek a sportágnak a népszerűsítése! Ezért a hatalmas felelősség mellett a leghálásabb feladatom az utánpótlás nevelése!
Ezen a versenyen bemutatkoztak a Ceglédi kis Pitbullok is!
A gyerekeké volt az kezdés joga, és mondhatom igen magasra tették a mércét! 13-an indultak, mind félmaraton versenyszámban, ami a gyermekek esetében 15 perc! Igen! 15 percig nyomták folyamatosan letétel nélkül, 3-4-6-8kg-os kettlebellekkel, több száz ismétlést produkálva! Nagyon büszke vagyok rájuk! Az én kis hőseim! Csillogó szemmel mosolyogva… hát egyszerűen lenyűgöző teljesítményt nyújtottak!
Őket követték a junior és felnőtt versenyzők, akik a klasszikus 10 perces vagy a félmaraton 30 perces ill. az egy órás maraton számokban jeleskedtek! Óriási volt a hangulat, mint mindig! Nem győzöm hangsúlyozni milyen különleges világ ez a miénk! És bármikor bárki csatlakozhat hozzánk! Ebben a sportban nem öregszünk ki a versenyzésből! Inkább mint a jó bor, a korral nemesedünk a feladathoz! A megmérettetés csúcsa mint mindig, a Team Relay, azaz a csapatverseny volt, mintegy lezárása az eseménynek! 4 csapat küzdött 4-es váltóban 3-3 perces sprinteket tolva! Nagy büszkeségemre a Ceglédi Pitbullok hozták el a legfényesebb serleget ezen a próbán! Bár ez nem is számít igazán! Mindannyian egy csapat, egy család voltunk, közel 90-en ezen a napon!
Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni minden versenyzőnek a résztvételt! Boldoggá tettetek! Jövőre,Veletek, Ugyanitt!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here