A hétvégén került megrendezésre a Ceglédi Sportuszodában a II. Kisméhecske felkészülési gyermek vízilabdatorna. A Kisméhecske kupáért a hazai csapat mellett a vízilabda élvonalához tartozó OSC, BVSC, Honvéd, ZF-Eger és Szolnok klubok 2008-ban született utánpótlás játékosai versenyeztek. A mérkőzések magas színvonalúak és izgalmasak voltak.

A ceglédi csapat a csoportban a BVSC és a Honvéd együtteseivel került össze. A hazai csapat mindkét ellenféllel szemben magabiztos szép játékot mutatott, melynek köszönhetően a mérkőzéseket megnyerték így csoport elsők lettek és a kupa döntőjébe kerültek.

A kupa másik csoportjában az elsőségért a Szolnok, ZF-Eger, OSC küzdött, mely során a fordulatos mérkőzéseket követően a Szolnok került ki csoport győzteseként.

A csoport mérkőzéseket követően kerültek megrendezésre a helyosztók, ahol a ZF-Eger a Honvédot győzte így 5. lett a tornán. A bronz mérkőzést a BVSC és az OSC csapatai játszották, ahol az OSC 9:6-ra győzött így megszerezte a kupa 3. helyet.

A döntőmérkőzését a Cegléd és a Szolnok játszotta. A mérkőzésen felváltva estek a gólok, így a mérkőzés végéig kiélezett csata volt a kupa győzelemért. A döntő mérkőzést 7:5-re a Cegléd nyert így elhódította a kupát.

 

A kupa végeredménye:

1. Cegléd VSE

2. Szolnok VSE

3. OSC VSE

4. BVSC-Zugló

5. ZF-Eger

6. HUVK SE (Honvéd)

 

A kupa különdíjai:

 

  • kupa legjobb játékosa: Hidasi Zétény (Szolnok)
  • kupa legjobb kapusa: Mundtner Zétény (OSC VSE)
  • kupa gólkirály : Rétyi Roland (Cegléd VSE)
  • kupa legsportszerűbb csapata: HUVK SE
  • kupa legjobb ceglédi játékosa: Harczi Zsombor

-Zám Attila-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .