Az elmúlt hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának több korosztálya is bajnoki pontokért küzdött. Zám Attila tudósítása:

Szombaton Budapesten játszott férfi felnőtt csapatunk a MAFC vendégeként, illetve a Markovits Kálmán 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a Szeged vendégeként ugrott a medencébe a budapesti TVE uszodában.

A felnőtt mérkőzésen csapatunk magabiztos győzelmet szerzett a bajnokságban mérsékelt erőt képviselő MAFC ellen.

MAFC 113 – Ceglédi VSE  11:13

Gólszerzők: Simon Gábor 5, Simon Balázs 3, Milus Dávid 2, Hajek Zsombor, Ujházi Andor, Szilágyi Márk

A szombati napon továbbá a 2006 gyermek csapatunk is medencébe ugrott a Szeged ellen a budapesti TVE uszodában. A mérkőzésen rengeteg hibával játszottunk illetve hiába volt sok emberelőnyös helyzetünk egyet sem tudtunk belőni valamint kettő büntetőt is kihagytunk, mely a mérkőzés végére megbosszulta magát hisz egy gólos vereséget szenvedtünk el.

Szeged VPS – Ceglédi VSE  7:6

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 3, Farkas Zalán 2, Sáfár Milán

A vasárnapi napon a hétvége folyatatásként hazai környezetben fogadtuk az országos fiú utánpótlás bajnokság keretein belül az YBL WPC korosztályos csapatait.

Az első mérkőzést gyermek csapatunk játszotta, amin az első két negyed magabiztos játékát követve a mérkőzés második felében erőtlen gyenge gólképtelen játéknak köszönhetően szenvedtünk vereséget.

Ceglédi VSE – YBL WPC   3:7

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány, Kiss Máté, Medveczki Gábor

A nap második mérkőzését serdülő csapatunk játszotta, ami küzdelmes jó iramú volt.  Az első két negyedben szerzett előny a harmadik negyed végére elfogyott, de a záró játékrészben sikerült megnyerni ezt a fontos mérkőzést. Az egész csapat dicséretet érdemel, de Ecser Bence, Fekete Ákos játéka kiemelkedő volt illetve Csáti Márton mezőnymunkája és Zöldi Péter fontos védései is kellettek a sikerhez. 

Ceglédi VSE – YBL WPC  14:12

Gólszerzők: Ecser Bence 8, Fekete Ákos 3, Csáti Márton, Gáspár Tamás, Szendrei Dávid

A nap zárásaként ifjúsági csapatunk játszott, ahol gyenge, fegyelmezetlen játékot produkálva kaptunk ki.

Ceglédi VSE – YBL WPC  10:12

Gólszerzők: Milus Dávid 3, Ecser Bence 3, Rajkort Zsolt, Nagy Dávid, Tószegi Zoltán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here