A hétvégén Markovits Kálmán 2007 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk és országos lány gyermek, serdülő csapatunk ugrott medencébe. A 2007-es csapatunk szombati napon Budapesten, lány csapataink vasárnap hazai környezetben.

A 2007 csapat soron következő mérkőzését 17:7 arányban nyerte meg a csoport utolsó csapata ellen, akik meg az útjuk elején járnak, de sok ügyes gyerek bontogatja ott szárnyaikat. A találkozón lehetőség volt sok mindent gyakorolni es mindenkinek elég játéklehetőséget biztosítani. Az egész csapat jól teljesített, hozta minden játékos az ilyen összecsapásokon elvárhatót.

HUVK SE – Ceglédi VSE    7:17

Gólszerzők: Csernus Flóra 4, Banai Máté 4, Farkas Zalán 3, Bíró Lola 2, Borsos Blanka 2,

Tomcsányi Alex, Lugosi Ádám

A vasárnapi napon országos lány gyermek, serdülő csapatunk hazai környezetben fogadta Csongrád korosztályos csapatait.

A gyermek mérkőzés első felében jól működött a támadójátékunk, de a harmadik negyedtől sajnos romlott a koncentrációnk, jöttek a hibák támadásban és védekezésben is, ezért ellenfelünk olyan nagy mértékű előnyre tett szert, amit már nem tudtunk behozni.

Ceglédi VSE – Csongrád VSE  8:14

Gólszerzők: Borsos Blanka 2, Détári Georgina 2, Bíró Lola 2, Csernus Flóra, Darányi Csenge, Nagy Emma

A serdülő mérkőzésre elfáradt a csapat, mivel játékosok nagy része már végig játszott egy gyermek mérkőzést közvetlenül előtte, ezért támadásaink pontatlanok voltak és védekezésben sem voltunk túl acélosak így ellenfelünk könnyedén lépett meg előlünk és győzte meg a meccset.

Ceglédi VSE – Csongrád 3:22

Gólszerzők: Csernus Flóra, Darányi Csenge, Maracska Dóra

A hétvégén a hazai medencében szombaton 11 és 15 órakor az OB II.-es felnőtt csapatunk játszik az Eger és a Jászberény csapata ellen illetve vasárnap Rusorán Péter 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk 11 órai kezdéssel a KSI csapata ellen ugrik a medencébe.

-Zám Attila-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here