Az elmúlt hétvégén Budapesten a Vasas csarnokában megrendezett Őszi Kupán versenyzett a ceglédi Református Iskola torna köre. A csapat jó szerepléssel több arany és ezüst minősítést is szerzett. Váradi László beszámolója:

Nagyszerűen szerepelt a Ceglédi Református Iskola csapata az Őszi Kupán Pesten a Vasas csarnokában. Ez a verseny volt számunkra idén a negyedik. Rutinosabb  versenyzőink nem indultak, kivéve Hornyik Vivient,  aki két aranyat zsebelt be, mert egyre érettebben, tudatosabban versenyez. Az edzéseken sem ismer lehetetlent, elhiszi hogy meg tudja csinálni, képes rá. Mindenki tudása legjavát adta és azt kaptuk a gyerekektől amit elvártunk, szerettünk volna. Tágra nyílt szemekkel kérdezték,hogy szép s jó volt-e a gyakorlat. Hatalmas gratuláció az Őszi Kupán résztvevő versenyzőknek és köszönettel tartozunk a fantasztikus hozzátartozóknak is. Az 1 légterű öltöző ellenére is olyan jól éreztük magunkat, hogy öröm volt nézni a csapatot. Ma a gyerekek és a szülők hozzáállása is visszahozta a régi hangulatot, amit megszoktunk a versenyeken. Ismét nagyon jó gyakorlás volt ez a Kupa a jövő évi versenyekre. A rutinos versenyzőknek azért, mert még több tapasztalatot szerezhettek ma, a kezdők pedig túljutottak az első izgalmakon és a következő versenyre már sokkal bátrabban fognak a színpadra állni. 

Eredmények:

Aranyhaj ( Hornyik Vivien ) : Arany minősítés
Madárkák ( Molnár Enikő, Balázs Alexa, Petró Zsanna, Ócsai Krisztina, Eleonor Van Der Burg, Rátóti Andrea, Tóth Bendegúz ) : Ezüst minősítés
CsillagSzámlálók ( Lipóczki Janka, Szabó Cintia ) : Ezüst minősítés
ÚriLányok ( Tóth Fruzsina, Kecskés Erika, Hornyik Vivien ) : Arany minősítés

Edzők: Halmi Katalin,Váradi László

-pézsé-

bar

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .