A Cegléd Városi Sportcsarnokban vasárnap megrendezett Pákozdi Hús Kupa fő mérkőzése az első helyért küzdő Showder Club és  Pákozdi Hús összecsapás volt. A trónkövetelő Showder Club csapatából Oldal Tibor nyilatkozott a mérkőzés előtt.

– Kemény csatára számítunk, ha nagyon odafigyelünk, akkor meg tudjuk szerezni a győzelmet. Mi csak a győzelemben gondolkodunk. Nagyon felkészültünk és elemeztük az ellenfelünk játékát. 

A játékvezetők engedték a kemény játékot, ami inkább a Pákozdi Hús Csapatának kedvezett. A Showder Clubnak a döntetlen is elég lett volna és talán ez lett a vesztük, mert szinte végig védekeztek, magukra húzták az ellenfelüket, akik sorra dolgozták ki a helyzeteket. A szép számban kilátogató szurkolók többsége a trónfosztásra készülő Showder Clubnak szorított, de így is a rutinosabb Pákozdi Hús nyert. Öt forduló még hátra van, de ezzel a győzelemmel komolyra nőtt az esély a címvédésre.

Pákozdi Hús – Showder Club   2 – 1 ( 0 – 0 )

Gólok : Lendvai (PH), Sápi( PH), Oldal (SC)

Oldal Tibort (Showder C.) kérdeztük a mérkőzés után. Nagy csata volt, min múlt a vereségetek ?

– Szerintem leginkább a koncentrációnkon és azon, hogy nem szerettek minket a bírok ezen a meccsen és oda-oda fújtak az ellenfelünknek. Szorítunk a Kevertonnak és a Jazz Cafénak, hogy nyerni tudjanak a Pákozdi Hús ellen…

Showder Club
Showder Club

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here