Igazi „foci csemege” mérkőzést játszott a Pákozdi Hús és a Jazz Cafe.
Mindkét csapat végig fegyelmezetten és a mérkőzés súlyához viszonyítva nagyon sportszerűen játszott. Felváltva vezettek, szebbnél szebb gólok estek, de a végén megosztoztak a pontokon. Végeredmény 3-3.

A Revans nem tudta hozni a múlt heti formáját. Viszont a Mirror
Fashion a sérülése után visszatérő Farkas János és a gólerős Székely
János irányításával ötletesen játszott, így nem meglepő 6-1 arányú győzelme.

A Young Boys a jó kezdés után kissé megtorpant, újabb mérkőzést
veszített 3-0 arányban az egyre szervezettebbé váló Ön-Ért csapata ellen.

A Nevenincs csapatának inkább a „kapusanincs” nevet kellene adni, mert hiába a jó játékos keret, a kapuba nem találják a megfelelő embert. Ezt a hibájukat könyörtelenül kihasználta a CFE és 9-2 arányú győzelmet könyvelhetett el.

A forduló legjobb mérkőzését láthattuk a Kedvencek és az Autó Kelly Keverton előadásában. Végig nyílt, kiélezett küzdelem folyt a pályán, amely küzdelemből a nagyszerű napot kifogó Hegedűs István (kapus) és Horváth Csaba jó teljesítményével a Kedvencek jöttek ki jobban és nyertek 3-2 arányban. A Kedvencek csapata ezzel a győzelemmel feljött a tabella harmadik helyére.

A forduló záró mérkőzésén a Showder Club esélyt sem adott a Bróker Zsaru Értékpapír Trió csapatának. Magabiztos, helyenként sziporkázó játékkal, Oldal Tibor írányításával -és 3 góljával- 11-1 arányban diadalmaskodtak.

Most egy hét kihagyás következik a sportcsarnok foglaltsága miatt, de december 4.-én folytatjuk és meg sem állunk karácsonyig.

Szabó Attila

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here