A hetedik fordulóban mondhatni korszakváltó mérkőzések zajlottak. Az évek óta meghatározó játékerőt képviselő csapatokat győztek le a feltörekvőben lévő tehetséges fiatalokat felvonultató csapatok. De azért jó az idei kiírás, mert mindenkinek meg van a visszavágás esélye. A góllövőlista élén álló játékosok kivétel nélkül gyarapították góljaik számát és megjelentek új nevek is az elitben.

Véget ért a csoda, vagy a Pákozdi Hús nem hisz a csodákban? A Kedvencek esélyt sem kaptak, de nem is próbálták megragadni azt. Sima 10-1 arányú Pákozdi Hús győzelem született a mérkőzésen.

Az Ön-Ért lelkes játékát ezúttal siker koronázta a még mindig „igazi kapus” nélkül próbálkozó Nevenincs ellen. A végig szorosnak mondható mérkőzés 6-3 arányú Ön-Ért győzelemmel ért véget.

A Jazz Cafe nem tud beindulni igazán. Sokáig vezettek 1-0-ra és lehet, hogy helyzeteik alapján elhitték, hogy övék a meccs. De a Revans megérezte, hogy ennyi kihagyott helyzet általában megbosszulja magát. A bosszút Bozsó (2) és Kelemen (1) szolgáltatta a hajrában és csapatuk javára fordították a mérkőzést. Végeredmény 3-1 a Revansnak.

A Young Boys három győzelemmel kezdte a bajnokságot, de utána három vereség következett. Ennek fényében az Autó Kelly Keverton joggal bízhatott a sikerében. De ezen az estén a Yong Boys újra éledt. Nagy Dániel vezérletével ellenfele fölé nőve magabiztosan nyert 3-1 arányban.

Igazi rangadónak indult a Mirror Fashion és a Showder Club összecsapása. A mérkőzés kiemelkedő személye – Oldal Tibor 3 gól, két gólpassz – azonban egyértelművé tette ezen az estén a                        Showder Club fölényét. A Mirror védői nem bírták tartani a Felcsúti Akadémián nevelkedő ceglédi tehetséget. Végeredmény 5-2 a Showder javára.

A CFE a felejthető múlt hét után teljes csapattal felállva simán győzte le 5-0 arányban az egy cserével kiálló, vérszegény játékot mutató Bróker Zsaru Értékpapír Trió csapatát.

-Szabó Attila-     

terem foci labdak

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here