10.-11. forduló összefoglalójaI

Ismét egy maratoni dupla fordulón vagyunk túl. Tovább tart a versenyfutás az első helyért a Showder Club és a Pákozdi Hús csapata között. Kezd magára találni a Jazz Cafe és stabilizálja magát a felső régióban az Autó Kelly Keverton. A góllövőlistát továbbra is Oldal Tibor vezeti, aki már 25 találatot jegyezhet magának. Néhány mondat az egyes csapatok szerepléséről.

A Showder Club a CFE csapatán könnyedén győzte le 6-3-ra, viszont a délutáni Kedvencek elleni mérkőzésen vesztett állásból kellett fordítaniuk, de megszerezték a 4-2 arányú győzelmet. Nagy veszteség számukra, hogy a kapus poszton Turbók Andrásról, a támadó szekcióban Velkey Balázsról kell lemondaniuk a hátralévő mérkőzéseken.

A Pákozdi Hús könnyed „edzőmeccsen” 12-3-ra verte a Nevenincs csapatát. Az esti meccsen viszont a Young Boys alaposan megizzasztotta a címvédőt, végig partiban volt, de a győzelmet 3-2 arányban a Pákozdi Hús szerezte meg.

Az Autó Kelly Keverton két önbizalom növelő mérkőzést játszott. Délelőtt a Zsaru Bróker (10-1), délután a Revans (10-2) a szenvedő fél. A csapat gól gyárosa, Szokoli Krisztián a góllövőlista második helyére lépett fel 19 megszerzett góljával. Két győzelmével az Autó Kelly feljött a harmadik helyre.

A Jazz Cafe két győzelemmel, egy küzdelmes 2-1 a Young Boys ellen és egy könnyedebb 6-3 a CFE ellen begyűjtött hat pontjával a tabella 4. helyéről várhatja a visszavágó mérkőzéseket.

A Mirror Fashion két nagy küzdőt kapott ellenfélnek a dupla fordulóban. A Kedvencekkel nem bírt              (2-2), az Ön-Ért ellen viszont mellé állt a szerencse (4-3). A megszerzett 4 pont az ötödik helyre elegendő a szebb napokat látott csapat számára.

A Kedvencek egy döntetlen a Mirror ellen (2-2) és egy vereség a listavezető Showder Clubtól (2-4) meglehetősen rosszul jött ki a vasárnapi játékból. De ismerve a csapatot nem megy el a kedvük a hátra lévő fordulókban, nagyon sok meglepetést fognak még okozni.

A Young Boys két komoly ellenféllel szemben tisztességgel helyt állt, de a szerencsével nem kötöttek barátságot. A Jazz Cafe ellen 1-2, a Pákozdi Hús ellen 2-3 arányú minimális vereséget szenvedtek és vissza csúsztak a tabella 7. helyére.

A Revans jól kezdett az Ön-Ért ellen (6-2), de a reggeli lendület délutánra elfogyott. Az Autó Kelly ellen a nagy küzdés nem volt elegendő. Rájuk nem jellemző módon a játékvezetőben keresték a hibát, pedig gólhelyzetig sem nagyon jutottak el, így nem meglepő a 2-10 arányú vereségük.

A CFE „két felső kategóriás” csapatot kapott ellenfélnek, de egyik ellen sem tudott meglepetést okozni. Először a Showder Clubtól, majd a Jazz Cafe-tól szenvedett 6-3 arányú vereséget.

Az Ön-Ért nem tudta átmenteni tavalyi formáját. Helyenként jól játszva, de a szerencsétől eltávolodva a Revanstól 6-2, a Mirror Fashiontól 4-3 arányú vereséget szenvedtek el.

A Nevenincs fiatal csapatát egy rutinos „öreg” Viniczai Tibor fogja össze. Minden mérkőzésen próbálnak helytállni, de csere nélkül nehéz maradandót alkotni. A Pákozdi Hús ellen 3-12 arányú vereséget szenvedtek, de az alsóházi rangadón a Bróker Zsaru ellen 8-3 arányú győzelmet arattak

A Bróker Zsaru csapata, mint sereghajtó először az Autó Kelly Kevertontól 10-1, majd a Nevenincs ellen 8-3 arányú vereséggel tudta le a dupla fordulót.  

-Szabó Attila-

teremfoci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here