A 17. forduló eredményei :

Bróker Zsaru – Jazz Cafe  3-14,   Revans – Showder Club  1-6,

Mirror Fashion-Young Boys 5-6 ,Nevenincs – Kedvencek 4-5

Autó Kelly – Ön-Ért  2-1 , Pákozdi Hús – CFE  8-0

A Jazz Cafe kiütéses győzelmet aratott a Bróker Zsaruval szemben, akiket csupán az vigasztalhat, hogy ezen a mérkőzésen tudtak először három gólt elérni.

A forduló rangadóján volt minden amiért szeretni lehet a focit. Félidőben a Young Boys vezetett3-0-ra, úgy tűnt sima meccs lesz. Azonban a Mirror magára talált és fordított, 3-4! Ettől kezdve kicsit az indulatok is elszabadultak, amit a játékvezetők több esetben is kiállítással csillapítottak. Őrült végjátékban 4-4, 5-4, 5-5, majd az utolsó percben a Young Boys vitte be a kegyelem döfést és nyert 6-5 arányban.

Az Ön-Ért újra bebizonyította, hogy bárkivel partiban tud lenni, de „szinte senkit sem tud legyőzni”.Végig jó iramú, színvonalas mérkőzésen az Autó Kelly volt a szerencsésebb. Szokoli és társai mindent megtettek a győzelemért, amihez annyi kellett, hogy eggyel több gólt rúgtak.

A Revans hullámzó teljesítménye ezen a héten negatív irányba mozdult. Nem találták meg a bajnoki címet megszerezni kívánó Showder Club lendületes játékának ellenszerét.

A Nevenincs és a Kedvencek fordulatos és gól gazdag mérkőzésén bárki nyerhetett volna, de mint mindig most is az szerezte meg a három pontot, aki több gólt rúgott. A játék összképe alapján a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.  

A Pákozdi Hús a játék minden elemében ellenfele fölé nőtt és ez gólokban is bőven megmutatkozott. A CFE ritkán volt kapura veszélyes, így nevük mellett nulla gól, míg a Pákozdi Hús neve mellett nyolc rúgott gól szerepel.

-Szabó Attila-

teremfoci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here