Bróker Zsaru – Kedvencek  1-10,  Revans  –  CFE   1-0,Pákozdi Hús  –  Ön-Ért  4-2, Showder Club-Young Boys  5-4, Mirror Fashion – Jazz Cafe  3-3,  Nevenincs – Autó Kelly  6-2

A Kedvencek csapatát sérülés hullám tizedeli, ezért lényegében üres cserepaddal (csak a mankóval közlekedő kapus, Hegedűs István ült a padon) játszottak a Zsaruk ellen, akik így sem tudták elkerülni a súlyos 10-1 arányú vereséget. 

A csere nélkül felálló Ön-Ért egy félidőn keresztül tartotta a lépést a listavezetővel (2-2), de a második játékrészben kijött az erőnléti különbség és a Pákozdi Hús 4-2-es győzelmével begyűjtötte a 3 pontot.

A forduló első rangadóján a Mirror kezdett jobban, állva hagyta ellenfelét és 2-0-ás előnnyel mentek pihenőre a csapatok. A második félidőben felpörgött a Jazz Cafe, előbb szépített, majd egy 2 perces emberelőnyt kihasználva 3-2-re fordított. Az utolsó öt perc parázs hangulatot hozott, amit fokozott egy Mirror Fashion javára megítélt (jogos) büntető, amelyet a csapatkapitány, Bodóczki Gábor higgadtan értékesített és ezzel döntetlenre hozta a meccset.

Kicsit grundfocira emlékeztetett a gólfelelős Bozsót nélkülöző, ötlettelen játékot játszó Revans és a szintén vérszegény, szervezetlen játékot bemutató CFE mérkőzése. Az egyetlen gólra a 37. percig kellett várni, amit az egyik Revans játékos kotort be és ezzel meg is nyerték a meccset.

Az „ifjúsági tagozat” rangadóján a félidőben még semmi sem dőlt el. A második félidőben a Showder Club elhúzott 4-1-re, de a nagyot küzdő és mesterhármast elérő Szebellédi Ádám vezérletével a Young Boys kiegyenlített, 4-4. Már elkönyveltük a döntetlent, amikor a góllövőlista vezetője,                  Oldal Tibor a mérkőzés 39. perc 55. másodpercében belőtte csapata ötödik gólját és ezzel a győzelemmel könnyen lehet, hogy a második helyet bebiztosította számukra a bajnokságban.

A forduló utolsó találkozóján tipp mix gyilkos mérkőzésen az utolsó előtti Nevenincs csapata a dobogóra hajtó Autó Kelly ellen, mondhatni sima győzelmet aratott. A Nevenincs szervezetten játszott és nem egyszer parádésan jutott el ellenfele kapujáig, ahol a megszerzett hat gól több is lehetett volna. Az Autó Kellynek viszont ezen az estén semmi nem jött össze, mindegy volt mivel próbálkoztak, nem bírtak betalálni Szilágyi Peti kapujába. Végeredmény 6-2 a Nevenincs javára.    

 –Szabó Attila-

teremfoci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here