Young Boys – Nevenincs  1-5, CFE  –  Mirror Fashion   1-7, Kedvencek – Revans  2-1, Autó Kelly – Pákozdi Hús   2-3, Ön-Ért  – Bróker Zsaru  10-5,  Jazz Cafe – Showder Club  1-3

A Young Boys csapata a bajnokság végére kezd elfogyni, ami meglátszik a teljesítményükön is. Ezzel szemben a Nevenincs csapatának pedig kezd megjönni az étvágya, mert fordulóról fordulóra hozza a jó eredményeket. Ezen a mérkőzésen Máté Robi volt a főszereplő, mester hármasával nagyban hozzá járult csapata 5-1 arányú győzelméhez.

Az első félidőben nem sok említésre méltó esemény történt a pályán, ennek ellenére a Kedvencek kispadján jó hangulat uralkodott. A második félidőben felébredtek a csapatok és egy lüktető, nagy íramú, de ettől még nem túl magas színvonalú játékot, viszont három bombagólt láthattak a nézők.Végeredmény Kedvencek – Revans 2-1.

Nehéz az olyan mérkőzésről írni, mint amilyen az Ön-Ért és a Bróker Zsaru összecsapása volt. Láthattunk tizenöt gólt, amelyből itt is ott is volt mester hármas (Takács Ferenc, illetve Kovács László), de láthattuk azt is, hogy ennek ellenére sokan nem tudtak barátságot kötni a labdával.Az igazi amatőr focit hozó mérkőzést az Ön-Ért nyerte 10-5 arányban.

A CFE különösebb ellenállást nem tanúsított az alapjáraton játszó Mirror Fashion ellen, így sima 1-7 lett a végeredmény. A Mirror győzelmével előre lépett a negyedik helyre és az utolsó két forduló eredményeitől függően még akár a dobogóra is felérhet.

A forduló rangadóját nagy érdeklődés előzte meg. Ennek megfelelően két kellően motivált csapat találkozott a pályán. Az első félidőben a Pákozdi Hús tetszetősebben és főleg eredményesebben játszva 3-1-es vezetést szerzett. Az Autó Kelly nem adta fel, szépített és küzdött az egyenlítésért, de az nem jött össze nekik. Végeredmény 3-2 a Pákozdi Hús javára.

A második és harmadik helyezett csapatok találkozóján Oldal Tibor vezető gólját Tabányi Ricsi egalizálta, így az első félidő nem hozott előnyt egyik fél számára sem. A második játékrészben előbb a Jazz Cafe, majd a Showder Club jutott két perces emberelőnyhöz, de egyik csapat sem tudott élni a lehetőséggel, maradt az 1-1. Ezt követően előbb egy fejes gól, majd egy akció gól már a Showder                 3-1-es vezetését jelentette. A Jazz Cafe ezen az estén még a kihagyhatatlant is kihagyta. A mérkőzés összképe alapján a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna, de a focit gólra játszák.  

-Szabó Attila-

teremfoci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here