A hétvégi dupla forduló után helycsere volt a tabella élén. A 2013-as folytatást a Showder Club csapata várhatja az első helyen. A tizenkét mérkőzésből hat összecsapás magas színvonalat és rengeteg izgalmat hozott, aminek a szép számban kilátogató közönség örülhetett.

8. forduló

A CFE egy félidőn keresztül partiban volt a Revanssal (1-2), de a második játékrészben Bozsó (2) és Szűcs (2) góljaival magabiztos 6-3 arányú Revans győzelem született.

Úgy tűnt, hogy a Kedvencek gólarányt fog javítani a sereghajtó Bróker Zsaru ellen, hiszen félidőben már 5-0 volt az eredmény. Azonban a folytatásban könnyelműsködtek és csak egy gólt rúgtak 20 perc alatt, amire válaszul kaptak is egyet. Végeredmény 6-1.

A hétről hétre egyre jobb formát mutató Ön-Ért alaposan megizzasztotta a Pákozdi Hús csapatát. Félidőben 1-0-ra vezettek, sőt a második félidőben is dolgoztak ki helyzeteket. De végül a rutin diadalmaskodott, Kecskeméti (2) és Utassy góljaival fordított a címvédő és nyert 3-1 arányban.

A pörgős mérkőzés után a Jazz Cafe és a Mirror Fashion sem tette alacsonyabbra a mércét. Mindkét csapat nagy akarással játszott. Félidőben eldöntetlen (2-2) volt az állás. A második játékrészben a Jazz Cafe tudott még egy lapáttal rátenni, gólokat szerezni és így ellenfele fölé kerekedve 5-2-re nyerni.

A hetedik forduló két siker csapata a Young Boys és a Showder Club összecsapása igazi futball csemege volt. A Young Boys fegyelmezett játékkal 2-0-ra vezetett, de még szünet előtt szépített a Showder. A második húsz perc hasonló izgalmakat hozott, felváltva estek a gólok és a vége előtt             -3 másodperccel !! – úgy tűnt a felek megosztoznak a pontokon. De nem így gondolkodott a góllövőlista vezetője Oldal Tibor, aki 19 perc 58 másodpercnél kilőtte a bal alsó sarkot és megszerezte csapatának a győzelmet.

A három izgalmas mérkőzés után egy „hangulat levezető mérkőzésen” az Autó Kelly Keverton csapata főlényes, 11-3 arányú győzelmet könyvelhetett el a Nevenincs ellen.   

9. forduló

A Mirror Fashion és a CFE egy ebédutáni, kiegyensúlyozottnak mondható mérkőzésen elfocizgatott, ami a Mirrornak hozott több szerencsét, mivel 4-3-ra nyert.

Két igazi lelkesnek mondható amatőr csapat találkozóján a Revans játékosai találták meg a győzelemhez való megoldó kulcsot. Nem túl magas színvonalú, de végig nagy iramú mérkőzésen a Kedvencek be voltak oltva gól ellen. Végül a Revans nyert 3-1 arányban.  

Az Ön-Ért talán kicsit lebecsülte ellenfelét vagy sokat kivett belőlük a délelőtti mérkőzés, mert egy félidőn át szenvedtek. A Bróker Zsaru azonban nem tudott meglepetést okozni, mert a szokásos megtorpanásuk után „helyreállt a rend”, az Ön-Ért 4-1-re megnyerte a mérkőzést.

A forduló rangadójának kikiáltott mérkőzésen a csapatot igazolták, hogy ismerik a labdarúgás nevű játék számos fortélyát. A csere nélkül felálló Autó Kelly félidőben vezetett 2-1-re és végig mindent megtett a győzelemért, mivel az ellenfél a Pákozdi Hús volt. A címvédő is szó szerint küzdött, de csak az egyenlítésre (2-2) futotta erejéből. Sok ilyen mérkőzést várunk a hátralévő fordulókban.

Nagy lehetőség nyílt meg Velkey Balázs csapata előtt azzal, hogy a Pákozdi Hús döntetlent játszott.             A Showder Club ennek megfelelő elszántságot párosított a játékosaiban meglévő tudáshoz. Ennek az elszánt játéknak a Jazz Cafe lett az áldozata. A nagyszerű mezőnymunka – Velkey Balázs (1),                  Velkey András(2) és Oldal Tibor (2) gól – mellé jött a kényszer megoldásként kapuba álló Vámosi Nándor említésre méltó teljesítménye. A csere oka, a délelőtti mérkőzésen megsérült kapusuk Turbók András nem tudta vállalni a szereplést. Ezúton is jobbulást kívánunk neki.   A mérkőzést végül magabiztosan nyerte a Showder 5-2 arányban és ezzel a győzelemmel átvette a tabellán a vezetést.

A nap záró mérkőzésén a Nevenincs sokáig meglepetést lebegtetett, tíz perccel a vége előtt még vezetett, sőt büntetőt hibázott, amit utólag nagyon bánhatnak a végeredmény tudatában. A Young Boys árnyéka volt délelőtti önmagának, de a végére összekapta magát és nyert 5-3 arányban.   

-Szabó Attila-

teremfoci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here