A csapatok lejátszották a 18. fordulót a Pákozdi Hús Teremlabdarúgó bajnokságban. Az eredmények : 

Kedvencek – Pákozdi Hús 3-8, Young Boys – Autó Kelly   5-6, ÖN – ÉRT – Nevenincs 3-4,  Showder Club – Mirror Fashion  2-3, Jazz Cafe – Revans  5-3,  CFE – Bróker Zsaru   8-5

A Kedvencek nem tanúsítottak különösebb ellenállást az első félidőben, sima 4-0-s Pákozdi Hús vezetéssel fordultak a csapatok. A második játékrész már kiegyensúlyozottabb volt, de a végeredmény – 8-3 a Pákozdi javára – nem ezt mutatja.

Izgalmasnak nem mondható alsóházi rangadón a Nevenincs Viniczai párosa – apa és fia – négy góljával 4-3 arányban legyőzte a két meghatározó alapembere nélkül kiálló Ön-Ért csapatát.

A Revans több csapatot is megtréfált már az idei bajnokságban. Első félidei játékuk alapján joggal hihettük, hogy valami hasonló készül. De a második félidőre a Jazz Cafe sokkal motiváltabban jött ki és eredményesebben futballozva 5-3 arányban győzött.      

A dobogóért harcoló két csapat találkozóján a Young Boys játszott jobban az első félidőben és 4-2-es vezetésükkel mentek pihenőre a csapatok. A második félidőben a kispadról és a nézőtérről kapott biztatás hatására feltámadt az Autó Kelly és hatalmas küzdelemben az utolsó két percben  saját javára fordította a mérkőzést. A 6-5 arányú győzelmével az Autó Kelly került közelebb a dobogóhoz.

A forduló másik rangadóján az első 20 percben nem bírt egymással a két rivális – félidőben 1-1-. A második félidőben büntetőből szerzett vezetést a Showder Club, de a feltüzelt és bizonyítani akaró Mirror Fashion előbb egy távoli bombagóllal egyenlített, majd egy rutinosan, gyorsan elvégzett szabadrúgás után a győzelmet érő gólt is megszerezték. A 3-2-es Mirror győzelemmel a Showder Club bajnoki álmai elszállni látszanak.

Egy gólzáporos mérkőzést láthattak a legkitartóbb nézők a forduló utolsó találkozóján. Alacsony színvonalú, könnyen felejthető mérkőzésen a CFE 8-5 arányban verte az eddig pontot sem szerző Bróker Zsaru csapatát.

-Szabó Attila-

teremfoci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here