Atlétáink az országos diákolimpiai döntőben.

Május 7-én rendezték meg Gödöllőn az atlétikai egyéni megyei diákolimpiai döntőt, ahol a győzelem mellett cél volt az országos döntőbe való kvalifikációs szintek elérése.

Keszthelyi Luca /2004/ a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium tanulója magasugrásban 167 cm-t ugorva első lett, míg távolugrásban  503 cm-t ugrott amivel a 2. helyet szerezte meg, de így is kvalifikálta mindkét versenyszámban magát az országos döntőbe.

Ecseri Angéla /2006/  a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola tanulója  600 m –es futásban nem talált legyőzőre és kiváló 1.45.58 mp-es idővel jutott az országos döntőbe.  Angi a távolugrás szintjét is teljesítve 477 cm-rel

a 3. helyet megszerezve ebben a versenyszámban is kvalifikálta magát a döntőbe.

Juhász Anna /2004/ a Várkonyi István Általános Iskola tanulója 100 m-es síkfutásban indult és kiváló idővel 13,99 mp-es idővel a döntőbe jutott, ahol nem jól sikerült a futása és sajnos nem tudta kvalifikálni magát az országos döntőbe.

Kovács Boglárka /2007/ a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola tanulója kiválóan versenyezve az idősebbekkel új egyéni csúcsot ugrott távolugrásban 415 cm-t, valamint 60 m-es futásban is új egyéni csúcsot  futott 8,6 mp-et.

Csáky-Balog Anna /2007/ a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium tanulója szintén mint kicsi indult magasugrásban a nagyok között és 130 cm-es egyi csúccsal korosztályában a 3. helyet szerezte meg.

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .