A hétvégén szombaton a hét ország városának nemzetközi tornáján Dortmundban versenyzett Keszthelyi Luca és Ecseri Angéla, ahol immár 4. alkalommal vesznek részt a nemzetközi atlétikai versenyen ceglédi sportolók a Budapest Válogatott keretében.

Luca és Angéla is nagyon szépen szerepeltek, nagy részük volt a csapat végső győzelmében , a Dortmund kupa elnyerésében.

Az első nap Luca magasugrásban 165 cm-rel nyert , majd a 2. nap távolugrásban 503 cm-t ugorva új egyéni csúccsal, mintegy 40 versenyző közül a 4. helyen végzett. Luca indult még 60 m gátfutásban ahol futamgyőztes lett 9,89 mp-el, de ez az eredmény összességében csak a 4. helyre volt elég.

Angéla az első nap 800 m –es futásban indult, ahol gyönyörű futással 2,34 mp-es idővel , 0,63 mp-el lemaradva a dobogós helyről a 4. helyen végzett. Angéla a második napon távolugrásban indult, ahol mintegy 70 induló közül bejutott a 8-as döntőbe, ahol 4,41 m-es ugrással összességében a 7. helyen végzett.

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .