Hosszú kényszerszünet után kezdődtek újra a szabadtéri atlétikai felkészülési versenyek a ceglédi atléták számára. Az első állomás számukra a kecskeméti új atlétikai pályán volt, ahol szép eredményeikkel letették névjegyüket a fiatalok.


Keszthelyi Luca /2004/ új egyéni 174 cm-es magasugró csúcsával 2 cm-re
megközelítette az ifjúsági EB szintet, ami nagyon jó előjel a további versenyekre. Luca gerelyhajításban is megjavította egyéni legjobbját, 39,14 m -t dobott , ami viszont majd a 7 próba OB bajnoki címéhez lesz elengedhetetlen szeptemberben.


Kovács  Boglárka /2006/ szintén 2 egyéni csúcsot ért el a versenyen.Gerelyhajításban 27,21 m-t dobott, míg súlylökésben 10,36 m- t lökött. Bogi célja a szeptemberi 4 próba OB bajnoki címének a megszerzése, ami eléréséhez nagyon jó úton jár.

Farkas Zoltán /2002/ sprinter, de a sérülése miatt gerelyhajításban indult,ahol szintén új egyéni csúcsot ért el  39,18 m- es dobásával.

Ecseri Anginak most nem ment olyan jól, bár jól kezdett távolugrásban.
Sajnos a nagy ugrásainál belépett így a végére biztonsági ugrásaival 491 cm-es eredményt ért el amivel a 2. helyen végzett. Angi magasugrásban is versenyzett ahol 140 cm-es ugrásával a középmezőnyben végzett.

-pézsé-


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here