Keszthelyi Luca magyar bajnoki aranyérmes, míg Tóth Gergő magyar bajnoki ezüstérmes lett szombaton magasugrásban az ifjúsági atlétikai OB-n!

Szombaton Szekszárdon Magyar ifjúsági atlétikai bajnokság első napján Luca gyönyörű versenyzéssel , hibátlan ugrásokkal, 174 cm-es eredménnyel megnyerte a magasugrást.Miután megnyerte a versenyt, a további ugrásokat kihagyta a talpgyulladása miatt, tartalékolva a jövő heti válogatott versenyre.

Tóth Gergő – Luca unokatestvére – 3 év kihagyás után januárban újból elkezdte az atlétikát.

Gergő már 12 évesen gyermek válogatott volt magasugrásban, de sportágat váltott és elment kézilabdázni. Most fél év edzés után Gergő újra versenyzik és a mezőnyben meglepetést okozva máris megszerezte első magyar bajnoki ezüstérmét 188 cm-es ugrással.Ezekkel az eredményekkel mindketten kvalifikálták magukat a jövő hét végén a csehországi Brnóban lévő válogatott viadalra! Az ifi OB-n indult Juhász Anna atlétánk is távolugrásban, ahol 456 cm-es ugrással beállította egyéni csúcsát. Anna ezzel az eredménnyel a középmezőnyben végzett.

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .